Supplementen die je ondersteunen tijdens het afvallen

//Supplementen die je ondersteunen tijdens het afvallen
Supplementen die je ondersteunen tijdens het afvallen

Project Description

“Alleen het beste is goed genoeg voor Killerbodies”

Dat Fajah Lourens een echte “winner” is met een uitgesproken mening wist ik al. Dat deze eigenschappen mij na onze eerste meeting extra trots maakte op mijn eigen product had ik niet direct zien aankomen.

In de fitnesswereld kan niemand meer om het MKBM succes heen. Twee boeken (bestsellers) binnen een jaar, online begeleiding met voeding- en trainingsadviezen, een skin care cream line en een supplementen lijn. Allemaal het resultaat van samenwerking met professionals uit het vak en een vouw met passie dit niet weet wat opgeven is en altijd blijft zoeken naar het allerbeste.

In het MKBM programma wordt ook gebruik gemaakt van voedingssupplementen. Een logische stap was dan ook om een eigen lijn te ontwikkelen.

Zoals bij iedere project deed Ms. Killerbody herself grondig onderzoek om exact te weten wat de beste mogelijkheden waren een lijn te lanceren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het resultaat is MKBM by Berry de Mey, een lijn met een scherpe prijs kwaliteitsverhouding. Want zo vertelde Fajah mij vanaf dag een dat “alleen het beste goed genoeg is voor Killerbody’s. Geen troep om een grotere winstmarge te kunnen behalen, maar alleen de zuiverste vorm van ieder ingrediënt”.

In deze blog vertel ik meer over het nieuwste en unieke product Twin Slim #1 & #2.

Twin Slim #1 & #2 is een product dat uit twee afzonderlijk supplementen bestaat met als doel je te helpen bij een programma waarbij je gewicht (vet) wilt verliezen.

Iedereen kent wel de zogenaamde “fat-burner”-advertenties die wonderen beloven met al even onwaarschijnlijke “before & after” foto’s. Laat ik gelijk duidelijk zijn: er bestaat geen supplement dat vet als sneeuw door de zon laat verbranden. Puur vanuit wetenschappelijk oogpunt zijn er maar enkele voedingsingrediënten die bewijs ondersteunen voor vetverbranding. Deze ingrediënten vind je o.a. terug in Twin Slim #1 & #2

Twin Slim # 1

Een manier om ervoor te zorgen dat je niet te veel eet, is om je gevoel van verzadiging te verhogen. Een interessant ingrediënt in dit verband is Caralluma fimbriata. In India gebruikten jagers vroeger de bladeren van deze plant wanneer ze door de jungle trokken. Ze kauwden op de bladeren om het honger gevoel te remmen als ze geen eten meer hadden en op een of andere manier gaf het energie. De verminderde “trek” is ook in menselijke studies bevestigd. Als je mensen een gram Caralluma fimbriata-extract per dag geeft, zullen ze bijna 200 kcal minder per dag minder eten (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17097761).

Een ander interessant ingrediënt is Irvingia gabonensis. Door het nemen van 300 mg Irvingia gabonensis-extract per dag werd aangetoond dat zwaarlijvige mensen 4 kg per maand verloren (Lipids Health Dis 2009 2 maart, 8: 7.). Dit is extreem, maar ook andere onderzoeken met mensen met minder drastische resultaten maakt irvingia gabonensis nog steeds een effectief middel om gewicht te verliezen.

Twin Slim # 2

Ingrediënten die vetverbranding stimuleren. Cafeïne en *catechines (*zit o.a. in groene thee). Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een mix van deze twee het dagelijkse energieverbruik en vetverbranding stimuleren. Deze ingrediënten zijn samen met nog een aantal andere ingrediënten onderdeel van Twin Slim #2. Omdat Twin Slim #2 een opwekkend effect geeft is het een apart supplement geworden dat naar wens vlak voor en training gebruikt kan worden. Twin Slim #2 kan niet meer later op de dag gebruikt worden, zodat het geen negatieve invloed op het slapen te veroorzaken. (Twin Slim #1 kan zonder dit effect wel later op de dag gebruikt worden).

Needless to say: natuurlijk heeft Fajah Twin Slim #1 & #2 zelf getest en is razend enthousiast over het effect.

Referenties:

J Nutr Metab. 2010;2010:285301.
Appetite. 2007 May;48(3):338-44.
West Afr J Med. 1990 Apr-Jun;9(2):108-15.
Lipids Health Dis. 2009 Mar 2;8:7 –

Details

Categories: