#5 killer ways voor afvallen!

//#5 killer ways voor afvallen!
#5 killer ways voor afvallen!

Project Description

De zomer komt steeds dichterbij oftewel hoogste tijd om weer aan onze shape denken. Wil jij afvallen maar kijk je daar tegenop en weet je niet goed te beginnen? MKBM heeft voor jou #5 killer ways om af te vallen!

Killer way #1 proteïne
Bij een eiwit-shake denk je misschien aan sporten maar je mag ook gerust de link met afvallen leggen. Voldoende eiwitten zorgen namelijk voor een lang verzadigd gevoel. Met andere woorden, je gaat je niet snel vol vreten met ongezonde troep. Bovendien hebben wij Casein poeders in waanzinnig lekkere smaken zoals Chocolate of Vanilla (in sale!). Een prima alternatief voor zoete, ongezonde lekkernijen. Nog een groot voordeel: behalve dat het je spierherstel stimuleert, krijg je met zo’n shake alleen de eiwitten binnen die je wilt en niet de ongevraagde vetten en koolhydraten, die wel meestal in voedsel zitten.

Killer way #2 let’s sport!
Of je nu lid wordt van de sportschool of een MKBM lidmaatschap neemt, ga trainen! Als je regelmatig sport, uiteraard in combinatie met gezonde voeding, dan vliegen de kilo’s eraf.  Wist je dat je er ook een heel goed en energiek gevoel aan over houdt? Double win! Om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan, dien je wel de juiste oefeningen te doen, op de juiste manier. Als je lid wordt van MKBM ontvang je train-video’s bestaande uit oefeningen die je ook gemakkelijk thuis kunt doen.

Killer way #3 Vet verbranden
Er zijn diverse manieren om vet te verbranden. Trainen, gezonde voeding (lees tip 4) en voedingssupplementen kunnen hieraan bijdragen. Don’t worry als je geen tijd hebt om te sporten. Twin Slim is een supplement, uiterst geschikt voor de drukke werkers, studenten en ouders onder ons. Met dit supplementen kun je op een 100% natuurlijke wijze de vetverbranding stimuleren én het stilt de trek.

Killer way #4 (good) food
Je kunt nog zo tekeergaan in de sportschool, als jij er een ongezond voedingspatroon op na houdt, dan kun je dat afvallen wel op je buik schrijven. Lees Killerbody 2 (in sale!) voor gezonde voedingsadviezen en recepten. Met een gezond verstand kom je ook al vrij ver: schrap suiker uit je thee of koffie, eet extra veel groente en sausjes mag je achterwege laten.  Alle frisdranken mag je vervangen met water J

Killer way #5 Keep on going
We hebben nooit iemand horen zeggen dat afvallen makkelijk is. Als het goed, heb je na het lezen van de bovenstaande tips, de juiste voeding- en trainschema’s. Je ontwikkelt een gezond leefpatroon om af te vallen. De kunst is, ongeacht of het je bevalt of niet, om hier meer door te gaan. Het is misschien even door de zure appel heen bijten maar je krijgt er een summer body voor terug!

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: