fbpx

Iets te veel hooi op mijn vork

//Iets te veel hooi op mijn vork
Iets te veel hooi op mijn vork

Project Description

Te veel hooi op mijn vork

Ik zit nu twee weken voor de opnames van mijn eerste training filmpjes.

Ik wil natuurlijk kurk droog zijn voor de opnames van deze online trainingen en heb daar heel veel voor over, het moet alleen wel gezond blijven.

Het resultaat op mijn benen laat zo op zich wachten en dat terwijl ik niet normaal zwaar benen train. Mijn sportieve vriend Gijs houd me echt niet bij op een “leg” day. Als hij zich groot houdt en mee doet (bijna nooit) jankt hij onafgebroken 10 dagen over spierpijn.

Het is zo oneerlijk, hij hoeft maar naar zijn benen te kijken en ze groeien al en dan heb ik het nog niet eens over wat hij allemaal naar binnen kan werken zonder daar ook maar 1% in vetpercentage van omhoog te gaan.

Anyway ik dwaal af, omdat het dus allemaal zo langzaam gaat heb ik besloten een dag extra benen te gaan trainen per week, dus in totaal drie dagen in de week. Als je zes dagen de tijd hebt om je trainingen te verspreiden is dat best te doen.

Of als je voor de rest van de week lekker een rustig leventje hebt gaat het ook allemaal lukken. Ik werk door de weeks op kantoor voor mijn eigen bedrijfje en elk weekend in clubs.

Ik plan al mijn werkafspraken voor 15:00u, zodat ik op tijd op school ben om mijn kleine mannetje te verwelkomen na zijn schooldag.

In het weekend kom ik vaak pas om 07:00u thuis. En om dan op zaterdag door te gaan naar voetbal om daar nog even vadertje te spelen voor mijn kleine prins.

Allemaal heel leuk maar na twee weken drie dagen per week benen trainen plus de andere dagen dat ik train viel ik gister half dood neer op de bank.

STOP zei mijn lichaam en ja wat ben ik nu eigenlijk aan het doen.

Ik weet als geen ander dat stress het hormoon cortisol aanmaakt en die zorgt op zijn beurt weer voor de opslag van VET. Ik ben dus aan het dweilen met de kraan open.

Trainen, voeding, rust dat zijn de drie belangrijke aspecten die er voor zorgen dat je resultaat behaald en progressie maakt. Deze drie aspecten zijn alle drie even belangrijk.

Ze kunnen afzonderlijk van elkaar nooit het resultaat leveren wat ik wil bereiken.

Vanaf nu dus gewoon 2 keer benen per week en veel meer rust pakken.

Ik ga mezelf dwingen om deze dagen om 22:00u te gaan slapen.

Xx Faya

Details

Categories: