fbpx

BOOST JE HUID EN IMMUUNSYSTEEM

//BOOST JE HUID EN IMMUUNSYSTEEM
BOOST JE HUID EN IMMUUNSYSTEEM

Project Description

Voor de kersverse Cellulite Guide dat onder andere gaat over doorbloeding, het krijgen van een mooie huid, je lichaam ontzuren en voedings- en trainingsadvies, was ik op onderzoek uitgegaan. Hoe kunnen we nu het beste het verouderingsproces minimaliseren en de huid verbeteren. Ik wist al dat vitamine C en MSM de enige supplementen zijn die collageen aanmaken maar tegelijkertijd weet ik ook dat vitamine alleen goed worden opgenomen in de juiste omstandigheden en dat je ze anders zo weer uit plast. Hoe meer collageen je lichaam aanmaakt, hoe mooier en elastischer je huid wordt. Het is namelijk zo dat we vanaf ons 25ste jaar nog wel collageen aanmaken maar in veel mindere mate. Hoe fantastisch als mijn huid minder slap wordt, door meer aanmaak van collageen!

Tijdens deze zoektocht werd ik benaderd door het merk Altrient C. Zij gaven aan dat ik Altrient kon testen. Volgens het dubbel uitgevoerde placebo onderzoek van Altrient, was namelijk gebleken dat je huid 60% verbeterd als je 3 maanden, drie keer per dag, Altrient inneemt.

Je hebt allerlei varianten van vitamine C. Ik heb zelf een hoogwaardige C 1000 ontwikkeld maar omdat hij zo hoogwaardig is, is hij ook erg groot. Wist je dat vitamine C de opname van plantaardig ijzer bevordert? Over opname gesproken, Vitamine C neemt ook beter op met olie daarom adviseren ze het tijdens je maaltijd in te nemen. Voor Altrient C geldt dat niet, het is een vitamine C in de vorm van sachets. Omdat ik dagelijks een grote hoeveelheid aan supplementen inneem, vind ik deze vorm wel fijn. Dit vitamine C-supplement is vet oplosbaar. Zo moet je het zien: bij Altrient C zit de vitamine C verpakt/ingekapseld in microscopisch kleine vetbolletjes oftewel liposomen. Deze liposomen beschermen de werkzame stof in het maag-darmkanaal tegen afbraak en tegelijkertijd worden ze onwijs snel opgenomen in de bloedbaan.

Wat is MSM poeder?
MSM poeder is een zwavel dat, net als vitamine C, de aanmaak van collageen stimuleert. Dit heeft niet alleen een positief effect op de huid maar ook op je haren en nagels. Bovendien heeft MSM naast de aanmaak van collageen nog meer voordelen: het zorgt o.a. voor flexibiliteit in spieren en bindweefsel, betere bloedcirculatie en zuivering van blaas en urinewegen. MSM poeder is essentieel voor het gezond functioneren van het lichaam.

Tot slot
Nadat ik structureel vier maanden Altrient C heb ingenomen heb ik mijn huid zien verbeteren. Het is niet een zodanig wondermiddel dat daarmee alle cellulite zijn bestreden. Nee, maar ik zie op mijn gezicht wel degelijk een mooie verbetering. Er is geen bewijs dat producten die collageen bevatten je huid verbeteren. Daarentegen is klinisch bewezen dat deze twee supplementen, vitamine C en MSM poeder wél de huid verbeteren. Kortom deze combinatie, vitamine C en MSM, is voor mij de meest effectieve manier om huidveroudering tegen te gaan en door het leven te gaan met een frisse en mooie huid.

Wil je meer lezen over hoe je een mooie huid krijgt? In De Cellulite Guide lees je alles over hoe je daarin slaagt en hoe je cellulite kunt tegengaan.

Liefs Fajah