fbpx

Cellulite deel 2

/Cellulite deel 2
Cellulite deel 2

Project Description

Wat een ophef toen ik twee weken geleden een behandeling onderging tegen cellulite. Ik zou mijn celulite moeten omarmen vond een groot deel en een ander deel dacht zelfs dat ik er geld aan zou verdienen.

Ik ben altijd eerlijk over alles wat ik doe en wat ik heb ondergaan. En dat zal altijd zo blijven. Ik weet ook dat je nooit iedereen tevreden kunt stellen en dat niet iedereen je leuk vindt, dat is ook verder prima. Toch wil ik nog wel even het een en ander uitleggen.

Zoals ik in mijn boek heb omschreven is cellulite een probleem wat heel moeilijk is op te lossen. Ik geloof niet dat er veel vrouwen zijn die hun cellulite omarmen. Als jij wel zo een persoon bent heb ik daar enorme bewondering voor. Ik heb het lichaamstype (ronde heupen en billen) wat meer last heeft van cellulite. Ik heb het verschillende keren heel goed onder controle gekregen door heel goed op mijn voeding te letten, veel sporten, veel water drinken en zorgen dat mijn huid goed doorbloedt raakte. Het is erg belangrijk dat je je afvalstoffen afvoert, dit gebeurd door het drinken van veel water en veel beweging. Ik heb in het verleden alle behandelingen uitgeprobeerd die er zijn.

Shockwave therapie: Dit deed veel pijn en hielp wel zolang ik het drie keer per week bleef doen. Toen ik stopte met de behandelingen kwam het direct terug. Dit kan ook komen doordat ik toen niet goed op mijn voeding letten.

Endemerlogie: Deze behandelingen hielpen een heel klein beetje, maar je zag het resultaat alleen tijdens de behandelingen.

Bindweefselmassage: Deze methode hielp wel maar ik was na de behandelingen blauw en het was erg pijnlijk.

Naast deze behandelingen heb ik ook behandelingen uitgeprobeerd die helemaal niets hebben geholpen, dit waren het bevriezen van de huid en het verhitten van vetcellen. Deze behandelingsmethodes hebben mijn cellulite niet verminderd.

Tijdens de bindweefsel behandelingen gebruikte ze ook de Cupping methode en koelde ze tussendoor mijn benen af met ijs. Dit kostte mij €40,- per behandeling. Ik was wel tevreden maar wist dat ik ook deze behandeling moest blijven volhouden dus uiteindelijk toch weer kostbaar. Ik ben toen op zoek gegaan naar een fabriek die de cups maakte zodat ik ze zelf betaalbaar kon aanbieden. Als ik terug kijk naar de prijs-kwaliteitverhouding van alle behandelingen vind ik dat de bindweefselmassage het beste resultaat heeft gegeven. Omdat dit een methode is die je moet blijven herhalen voor het beste resultaat heb ik mijn MKBM Cellulite cups ontwikkeld. Zo kan je voordelig en in je eigen tijd de huid stevig masseren en krijg je ook het gewenste resultaat. Ik weet dat er veel mensen zijn die onzeker zijn over hun cellulite en naar een oplossing zoeken. Als ik achter een van de andere behandelingen had gestaan, had ik wel een salon geopend met een apparaat wat ervoor zou zorgen dat de cellulite verdwijnt. Daarnaast vind ik deze behandelingen te duur en niet de moeite waard.

Toen ik afgelopen maand een blog schreef over mijn terugkerende cellulite omdat ik door een emotionele periode even niet clean heb kunnen eten. Werd ik benaderd door Dockters inc of ik een review wilde schrijven over hun methode om cellulite te bestrijden.

In mijn vorige blog heb ik uitgelegd wat cellulite precies is omdat daar vaak misverstanden over ontstaan. Ik heb aan de zijkant van mijn benen wat slappe sinaasappelhuid en in mijn billen een paar diepe putjes. Die diepe putjes heb ik laten behandelen bij Dockters inc. Ik kan nog niet echt zeggen of het heeft gewerkt want mijn huid ziet nog blauw en is licht gezwollen. Jullie moeten dus nog even geduld hebben voordat ik kan concluderen of het heeft geholpen. Wel ben ik ook weer begonnen met cuppen aan de binnen- en zijkant van mijn benen. Ik ben overtuigd dat een goede doorbloeding en de juiste voeding uiteindelijk leidt tot het gewenste resultaat. Over twee weken hoop ik dat mijn blauwe plekken weg zijn en ik jullie het resultaat kan laten zien.

Ben je benieuwd geworden naar de cups? Je kan ze hier bestellen!