De fabels die je tegenkomt op weg naar jouw Killerbody.

//De fabels die je tegenkomt op weg naar jouw Killerbody.
De fabels die je tegenkomt op weg naar jouw Killerbody.

Project Description

De weg naar jouw gewenste resultaat is al lang niet altijd even gemakkelijk. Zo vereist het een grote hoeveelheid doorzettingsvermogen en moet je het doel belangrijk genoeg vinden. Wat niet helpt zijn alle fitness fabels die je met grote regelmaat voorbij hoort komen. Deze kunnen ervoor zorgen dat je alsnog niet de juiste voeding tot je neemt of net de verkeerde oefeningen doet in de sportschool. Om alle Killerbody’s een handje te helpen besteden we even wat aandacht aan een paar van deze fabels. Op deze manier kunnen jullie in ieder geval niet in de fout gaan!

Om te beginnen pakken wij even een vijftal fabels aan die bestaan over de juiste voeding tijdens het afvallen.

  1. Om af te vallen moet je geen vet binnen krijgen via je voeding.

Je lichaam heeft juist vetten nodig om te functioneren. Het is een bron van energie en uit vetten kan je lichaam de belangrijke vitaminen A, D en E halen.

  1. Aardappelen, rijst en pasta zijn dikmakers door de aanwezige koolhydraten.

Overal waar je te veel van eet is uiteindelijk iets waarvan je aan gaat komen in gewicht. Koolhydraten bevatten echter minder calorieën dan vetten en de vezels aanwezig in aardappelen, rijst en pasta zorgen sneller voor een verzadigd gevoel.

  1. Niet eten na 21.00 s ‘avonds want je lichaam stopt met verbranding.

Ook dit is niet waar. Je lichaam gaat namelijk gewoon door met het verbranden. Of je uiteindelijk aankomt of afvalt heeft te maken met het feit of jij minder of meer dan jouw persoonlijke caloriebehoefte inneemt.

  1. Noten zijn een gezonde snack.

Noten kunnen inderdaad goede voedingstoffen bevatten, maar zitten ook vol calorieën. Vandaar dat je bewust moet zijn van wat je consumeert, want ook teveel ‘goede’ noten kunnen slecht voor je zijn.

  1. Het drinken van een glas vruchtensap is beter dan een glas frisdrank.

Eén glas vruchtensap bevat helaas net zoveel suikers als één glas frisdrank. Vandaar dat het beter is deze beide drankjes te vermijden en lekker water of thee te drinken.

Naast deze fabels omtrent voeding hebben wij ook een vijftal fabels omtrent het sporten die wij graag de wereld uit helpen!

  1. Door zware buikspieroefeningen te doen verbrand ik het vet op mijn buik.

Deze plaatselijke verbranding is helaas niet mogelijk. Je gaat je buikspieren pas zien wanneer je vetpercentage ver genoeg is afgenomen. De buikspieroefeningen zijn goed om je core te trainen en wanneer je vetpercentage laag is ga je deze beter gevormd terugzien.

  1. Krachttraining maakt vrouwen te breed.

Wil een vrouw te breed worden door krachttraining, dan moet zij zeer vaak zware krachttrainingen doen en heel goed op haar voeding letten. Mannen hebben door het hoge testosteron gehalte een grotere aanleg om breder/gespierder te worden. Krachttraining is gewoon goed voor vrouwen en helpt strakkere benen, billen en buik te krijgen.

  1. Spierpijn is een teken van een geslaagde training.

Je hoeft geen spierpijn te ervaren om een goede training te hebben gehad. Het verschilt namelijk per persoon hoe jouw lichaam reageert op de training. Als de pijnreceptoren in jouw spieren minder gevoelig zijn, dan zal jij minder snel spierpijn ervaren.

  1. Als ik weinig kan trainen dan heeft het geen zin.

Wanneer je een week slechts tijd hebt om één keer te trainen is dit altijd nuttiger dan geheel niet te trainen. Doe een total body workout om toch goed bezig te zijn!

  1. Cardio is dé manier om vet te verbranden.

Ja het is zeker waar dat je calorieën verbrandt door aan cardio te doen. Het is echter veel effectiever om een pittige krachttraining te doen. Je bouwt spieren op die vervolgens om meer energie vragen waarvoor vet moet worden verbrand. Hou je erg van cardio? Probeer dan eens voor je begint een pittige krachttraining uit te voeren.

Hopelijk helpen wij bepaalde fabels met deze uitleg de wereld uit en kunnen jullie allemaal gemakkelijker je eigen doel bereiken! Ga vooral zo door en laat niemand zeggen dat je het niet kan.

Wil jij extra hulp bij het creëren van jouw Killerbody? Voor maar eenmalig € 49,- kun je een jaar lang Faya haar online trainingsvideo’s bekijken!
Elke maand komen er drie nieuwe video’s bij en je krijgt ook nog eens leuke cadeaubonnen en kortingen (T.w.v. € 100,-) bij verschillende merken op het gebied van sport en voeding!

Al bezig met je dieet en trainen, maar wil je net dat extra steuntje in de rug? Probeer dan ons super duo; MKBM Twin Slim dit supplement bestaat uit twee potjes supplementen die elkaar versterken. De ene verminderd je eetlust en de ander stimuleert de vetverbranding.

Details

Categories: