fbpx

De lancering van mykillerbodymotivation.com

//De lancering van mykillerbodymotivation.com
De lancering van mykillerbodymotivation.com

Project Description

Wat een geweldige lancering van mykillerbodymotivation.com! De afgelopen 8 weken heb ik heel hard naar dit moment toe gewerkt en geleefd. Ik kan je wel zeggen: dat had ik qua werk een beetje had onderschat.

Ik heb een het evenementenbureau Fl-agency en we hadden de afgelopen weken ook nog eens twee andere evenementen staan. Een uitverkochte Melkweg met ons concept ‘The Rich kids” en een nieuw concept TORCH. Heel leuk allemaal, maar dan valt een lancering organiseren, zelf vijf dagen trainen, twee kids (waarvan de jongste nog elke dag om drie uur uit school moet worden gehaald) en 20 DJ boekingen per maand best zwaar, maar ik klaag niet. Het is het allemaal waard. Ik doe wat ik leuk vind en dat is uiteindelijk het belangrijkste. De dag van de lancering begon voor mij op voetbal vereniging Roda, waar ik voor de sportdag van Shai DJ was. Ik moet wel toegeven dat ik daar een beetje op hete kolen stond.

image1-3

Ondertussen was Hannah Vreugdenhil druk bezig met haar DoorMeal team de heerlijke catering voor te bereiden. Wat was dat een culinair hoogstandje. Ongelofelijk hoe DoorMeal van gezond en calorie verantwoord eten zo iets lekkers weet te maken. Ik word overspoeld met complimenten over het eten. Zeker een aanraden als je een evenement organiseert of gewoon een goede maaltijd wilt Doormeal 

IMG_4404

Naast de gezonde hapjes, kunnen de gezonde drankjes natuurlijk niet ontbreken. De dames van Versapers waren druk in de weer met het persen van twee verrukkelijke groenten smoothies. IMG_4231

Omdat ik ook een frisdrank wilde serveren op de lancering, besloot ik opzoek te gaan naar een gezonde variant. Alsof toeval niet bestaat sprak Natascha van Predator mij aan tijdens een DJ boeking en vertelde mij over de ontwikkeling van haar gezonde endurance drankje. Ik was meteen verkocht. Het telt namelijk geen calorieën en chemische E-nummers. Wat wil je nog meer op een lancering van een health platform? Lees alles over predator in de blog

IMG_4276

Na het draaien op het de sportdag, race ik naar club Abe waar de lancering wordt gehouden en met stip de mooiste club van Amsterdam is. We bouwen alles op en ondertussen stroomt de eerste pers al te vroeg binnen.

IMG_4304

Help ik sta nog in mijn kloffie! Maar vooruit ik sta de pers te woord en ondertussen checkt Jan, van www.webfactory.nl die de site gebouwd heeft, of de site goed werkt op alle iPads. We hebben die nacht nog tot laat zitten werken aan de site om alles op tijd af te hebben. Nu de site staat, gaan we aanstaande dinsdag weer met elkaar zitten om de puntjes op de i te zetten.

IMG_4316IMG_4425

Als ik klaar ben met het interview staat de Grazia al voor mijn neus. Ik vraag haar of ze een minuutje heeft en hijs mijzelf snel in de geweldige jurk die ik die dag er voor nog snel even heb gescoord op ladyhabits We hebben een leuk gesprek, ik leg de site uit en vertel over mijn online trainingen die je kan volgen. Op de site van Grazia staat het gesprek.

IMG_4343

Ondertussen loopt mijn geweldige 15 jarige dochter binnen met Shai, haar vriendje, mijn zus en m’n nichtje. Ik wil nog wel even kwijt dat mijn dochter Irem mij zo lief heeft geholpen met de site. Al mijn recepten zijn door de spellingscontrole van mijn dochter gegaan. Is dat niet lief dan? Je dyslectische mama helpen. Daarnaast past ze ook nog vaak op Shai als ik ga trainen. Echt een lieve schat.

IMG_4369

Ja, ja! Daar zijn de sexy “The Dutch Fantasy” boys. Deze geweldige en leuke boys gaan vandaag de drankjes en hapjes uit serveren. Maar voor ze dat doen, wil ik natuurlijk ook even met ze op de foto.

IMG_4357

Als ik mijn heerlijke vriend in zijn geweldige Jan Boelo shirt en jas zie, sleur ik hem mee naar de photowall. We maken een paar foto’s.

IMG_4383

Dan is het moment daar: ik lanceer de website.. Spannend!

DSC_0494

Het praatje gaat prima, alleen ben ik vergeten iedereen te bedanken. Dat is wel suf. Dus bij deze:

Irem, je bent een geweldige dochter. Ik wil je bedanken voor je hulp in dit project. Jij bent alles wat een mama kan wensen in een dochter. I love you!

Hannah, als ik jou niet was tegen gekomen, was ik waarschijnlijk nu nog niet begonnen aan mijn “killerbody”. Je bent een ongelofelijke inspiratie voor mij, een grote steun en hulp. Hoe jij ook tijdens deze lancering verbluffend heerlijk eten hebt neergezet met zo veel kalmte en rust, is geweldig. Ik bewonder jou heel erg en wil je bedanken voor alles.

Wim, ik weet dat ik niet altijd de makkelijkste ben om mee te werken, maar dat is alleen om dat ik streef naar perfectie. Ik wil je bedanken voor je eeuwige geduld met mij en jouw hulp in dit project

Lieve stagiaires Margot en Demy, ik denk dat jullie na deze stage meteen voor jullie zelf kunnen beginnen. Ik heb heel veel aan jullie gehad. Dank!

Wesley, ik weet dat je super druk bent en daarom kan ik niet uitleggen hoe blij ik ben dat jij mij begeleid tijdens de opnames van de online trainingen. Helemaal top!

Andy, lieve Andy.. Wat was het een bevalling. Maar het is je gelukt! Super bedankt voor je geduld en flexibiliteit in dit project.

Lieve Gijs, nog niet eens zo hee lang in ons leven maar ik kan echt niet meer zonder jou. Je bent mijn steun en toeverlaat. Ik wil je bedanken voor je hulp. Ik be A technische en zonder jou had de site nu blanco geweest.

Love u

Details

Categories: