fbpx

De naaktfoto

//De naaktfoto
De naaktfoto

Project Description

Wat een ophef over niets. Heerlijk dat had ik veel eerder moeten doen lol. Ik denk dat ik dit even blijf aanhouden! Naja alle gekheidt op een stokje. Waar gaat het concreet over? Een foto die ik post en waar ik op sta zonder kleding is met de kop NAAKTFOTO natuurlijk een trekpleister voor vele nieuwssites. Ik snap dus wel waarom zelfs de RTL besloot dit te posten. Hoe meer bezoekers deze sites krijgen hoe meer inkomsten natuurlijk. Het geen wat ik niet zo goed begrijp, is de ophef over de foto zelf. Als je even kijkt naar bijvoorbeeld deze twee foto’s.

 Fajah.life

Op deze foto zie je veel meer bloot. Ik tel bijna geen comments en nul negatieve comments. Als je nog even iets verder kijkt naar mijn Instagram zie je deze foto.

fajah.2

Deze foto is bijna het zelfde alleen draag ik hier ondergoed. Maar zie je iets minder op deze foto? Misschien is het de setting of alles bij elkaar. In ieder geval weet heel Nederland nu dat ik een onlinetrainingsprogramma heb waar je lid van kan worden om zelf ook een killerbody te krijgen.

Ik ben de site in Juni begonnen om mensen te motiveren om fitter en gezonder te gaan leven. Onlangs liet ik mezelf helemaal controleren door middel van een bloedonderzoek en enkele scans. In mijn volgende blog zal ik hier uitgebreid verslag van doen. Ik kan jullie alvast zeggen dat mijn bloed duidelijk liet zien dat ik van binnen ook erg gezond ben. Het gaat niet alleen om de buitenkant maar als je voldoende beweegt en goed eet, zal je lichaam daar heel veel baat bij hebben. Dat je er ook beter uit gaat zien is eigenlijk de kers op de taart.

Ik heb absoluut geen spijt van de geplaatste foto. Sterker nog dit is pas het begin. Ik respecteer ook de mensen die het er niet mee eens zijn. Wij wonen in een land waar gelukkig iedereen zijn mening mag en kan geven. Ik hoop dat ik de mensen die er behoefte aan hebben, kan motiveren om zelf ook gezond en fit te worden want dat is uiteindelijk waar ik het voor doe.

Wil je ook een fit en gezond lichaam maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Wordt dan nu lid van een van onze onlineprogramma’s. Je hebt al een programma vanaf 6 euro per maand. Klik hier om lid te worden.

Details

Categories: