Avocado: dit is waarom je ze moet eten!

//Avocado: dit is waarom je ze moet eten!
Avocado: dit is waarom je ze moet eten!

Project Description

Heel vreemd is het niet dat avocado misschien wel de meest populaire vrucht is. Behalve dat ze om te smullen zijn, is deze vitaminebom ook reuze gezond! Dit is waarom je deze vrucht moet eten:

 1. Helpt met afvallen
  Ja, je hoort het goed. Dat klink onlogisch omdat avocado vetten bevat en toch is het zo. Dankzij het hoge vezelgehalte, komt het hongergevoel een hele poos niet om de hoek kijken. Onthoud: van gezond vet word je niet dik. Te veel koolhydraten daarentegen zijn wel dik makend. Ook geven diverse onderzoeken aan dat je met het eten van avocado, een zandloperfiguur krijgt. Come to me smalle taille.
 1. Minder kans op hart- en vaatziekten
  Ik kan mijn voorstellen dat je bij punt 1 al verkocht was. En dan dit: deze fantastische vrucht is goed voor de gezondheid. Dit komt door de aanwezige gezonde vetten. Een avocado bevat veelal onverzadigde vetten en met de andere waardevolle voedingsstoffen heeft het onder andere een positieve invloed op de bloedsuikerspiegel.
 1. Bye ontstekingen
  Als jij regelmatig deze groene vriend eet, kun je minder ontstekingen verwachten. Het bevat simpelweg veel ontstekingsremmende voedingstoffen waaronder Omega-3-vetzuren, in de vorm van alfa-linoleenzuur.
 2. Goed voor je ogen
  In avocado’s zit luteïne, dat beschermt tegen staar. Deze wondervruchten bevatten, ja hier komt die, drie keer zo veel luteïne als andere groenten en fruit!
 3. Sprankelende huid
  Alsof er niet genoeg redenen zijn om avocado te eten, gaat je huid er ook nog eens van shinen! In positieve zin uiteraard. De samenstelling van vezels en kalium gaan huidveroudering tegen. Plus je huid wordt gezuiverd door vitamine A en laat Mr. Green net bomvol zitten met deze vitamine. En niet te vergeten, de aanwezige aminozuren die je huid reinigen en beschermen.

Je begrijpt nu waarom we avocado bekronen tot een van de favoriete vruchten. Kortom, nu weet jij waarom je dit moeten eten. Je ziet deze vrucht ook op het menu staan in het gratis voedingsschema van deze week. Ik kan mij voorstellen dat je meer wilt doen om af te vallen dan alleen naar de groenteafdeling te rennen (niet te veel hè killerbodies!). Om de week goed te beginnen: Twin Slim is een 100% natuurlijk product dat de vetverbranding stimuleert en het hongergevoel, net als de avocado, wegneemt.

Happy monday! -X- Anne

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: