fbpx

DRAAG ZORG VOOR JE EIGEN HUID

//DRAAG ZORG VOOR JE EIGEN HUID
DRAAG ZORG VOOR JE EIGEN HUID

Project Description

Inmiddels is het zo goed als alom bekend wat Mykillerbodymotivation allemaal aanbiedt qua diensten/producten. Al deze producten kunnen bijdragen aan het behalen van jouw persoonlijke Killerbody. Naast al deze gezonde voeding en uitdagende trainingen voor een mooi en strak lichaam wilt Fajah ook dat haar huid er altijd optimaal uit ziet. Je huid kan immers heel wat te verduren krijgen door onder andere lagen make-up, maar ook de natuurlijke omstandigheden zoals de zon heeft een flinke invloed op de conditie van onze huid.

Er zijn al enorm veel huidverzorgingsproducten in de omloop die allemaal jouw huid willen verbeteren/beschermen. Hier tussen zitten varianten die een goed verzorgend effect hebben. Helaas zorgen zeer veel van deze huidverzorgingsproducten ook juist voor huidirritaties. Deze irritaties ontstaan veelal door de conserveringsmiddelen die in het product verwerkt zitten. Vandaar dat Fajah een eigen skincare lijn heeft opgezet om haar eigen huid in topconditie te houden. Door het ontwikkelen van deze prachtige lijn heeft nu iedereen de mogelijkheid om goed voor zijn eigen huid te zorgen.

De Fajah Skincare producten bevatten 100% natuurlijke producten en zijn ook nog eens vrij van al die vervelende conserveringsmiddelen. Desondanks zijn alle producten goed houdbaar door innovatieve oplossingen waaronder sterilisatie op uiterst hoge temperaturen. De verscheidene producten zijn uitgebreid getest door meerdere laboratoria, artsen en specialisten op het gebied van huid en allergieën. Vervolgens zijn de producten ook nog getest op gebruikersgroepen waaronder mensen met een (over)gevoelige huid. Aan de hand van deze testen zijn de producten hypoallergeen te noemen en kan er worden verzekerd dat de producten een zeer hoge tolerantiewaarde hebben.

Alle producten binnen de Fajah Skincare lijn bestaan uit zorgvuldig gekozen biologisch gecertificeerde stoffen. Daarnaast zijn deze producten allemaal gemaakt op basis van thermaal water uit natuurlijke bronnen van het Franse Fumade-les-Bains. Deze natuurlijke bronnen worden door Franse wetenschappers erkend voor zijn dermatologische werkingen.

De 100% natuurlijke producten die Fajah Skincare in het assortiment heeft zijn bestemd voor de volgende doeleinden.

– Gezicht & Hals
– Lichaamsverzorging
– Babyverzorging

Met alleen natuurlijke producten en het thermale water uit Frankrijk zijn de Skincare producten nog niet af. Er is ook goed nagedacht over de verpakkingen van deze producten. Zo zijn alle producten door middel van een AIRLESS-systeem vacuüm verpakt. Dit bevordert net als de antibacteriële dop de houdbaarheid, kwaliteit en veiligheid van de producten.

Wil jij jouw huid ook wat beter gaan verzorgen en hierbij juist geen huidirritaties oplopen? Bekijk dan de pagina met alle uitleg over de verschillende Fajah Skincare producten.