fbpx

Is jouw energie ver te zoeken? Zo krijg je meer energie!

//Is jouw energie ver te zoeken? Zo krijg je meer energie!
Is jouw energie ver te zoeken? Zo krijg je meer energie!

Project Description

Al je energie lijkt te verdwenen als sneeuw voor de zon. Je voelt je tachtigjaar terwijl je nu juist zou moeten bruisen van de energie. Met deze tips krijg je meer energie!

Tip 1 Energie zuigende mensen
Je hebt van die mensen die geen energie opleveren. Ze zuigen juist alle aanwezige energie uit jou. Denk er maar eens over na, iemand in je omgeving waarbij je al spontaan moe wordt bij het zien van degene. De relatie met deze vriend/vriendin is vaak uit balans en gaat meestal gepaard met drama. Weg met de negatieve vibe! Probeer het contact met deze mensen te beperken of zelfs te schrappen. Bij vrienden moet je je afvragen of het een specifieke aanleiding heeft, of dat het simpelweg in iemands aard zit. Laat je er bovenal niet in meeslepen.

Tip 2 Producten
Wat je eet is van invloed. Producten met veel vet en suikers leveren misschien energie maar onthoudt: dit is voor korte duur. Bovendien werkt het averechts en kom je na de suikershot in een dip terecht. Vitamine C en BCAA zijn een voorbeeld van producten die gezonde en langdurige energie leveren. Go get it!

Tip 3 Slaapritme
Je slaap is van grote invloed op je energiegehalte. Het is niet zo dat wanneer jij zo lang mogelijk slaapt, je meer energie hebt. Sterker nog, als jij te lang slaapt uit zich dat in duf en energieloos voelen. Wat sommigen van ons denken is dat als ze een hele drukke week achter de rug hebben met weinig slaap, dit in het weekend wel even kunnen inhalen. Maar zo werkt het niet! Je kunt prima even bijtanken maar jouw slaaptekort op woensdag, moet je woensdag inhalen. Zorg voor genoeg slaap killerbodies, het is niet alleen goed voor de spieren, ook voor je energie!

Tip 4 Lui maakt lui
Een actieve houding is soms beter voor je kracht en energiegehalte dan een passieve houding. Voel je je energie- en futloos? Trek een leuke outfit aan, verzorg jezelf en ga de deur uit. Leuke uitjes, sporten of andere activiteiten kunnen juist een nieuwe, positieve vibe geven.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: