Fitcouple: liefde en sport hand in hand

/, MKBM Lifestyle/Fitcouple: liefde en sport hand in hand
Fitcouple: liefde en sport hand in hand

Project Description

Niets is leuker dan de liefde voor de sport te delen met je geliefde toch? En terecht. Veel koppels gingen jou voor, een fitcouple vormen is naast dat het aanslaat op social media, bevorderlijk voor the results. Laten we eerlijk zijn, bestaat er iets romantischer dan dit? Elkaar vol bezweet supporten bij de uitvoering van oefening, ja enorm poëtisch.

Is jouw wederhelft net zo sportief als jij? Word een fitcouple! Ik heb er ervaring in en een van de mooie dingen: je bent gelijkgezind en zit vaak op een lijn. Verwijtende blikken als: ga je weer sporten en weer dat gezeur over gezond eten zijn totaal niet aan de orde. Heb je allebei een vrije avond dan ga je samen naar de gym, daar ben je het over eens. Eenmaal daar, ben je uiterst betrokken met elkaars oefening. Je wilt immers dat je lover vooruitgang boekt én dat de oefening hem of haar uitstekend afgaat, jouw support is daarbij onmisbaar. Van complimenten ontvangen tot elkaar pushen bij de laatste reps, je krijgt het allemaal cadeau. Deze gedeelde sportpassie is buiten de gym nog zichtbaarder. Denk aan bijvoorbeeld gezamenlijk eetschema, met maaltijden feestjes bezoeken, alles maar wat de sportresultaten ten goede komt. Kortom naast dat het gezellig is, is een fitcouple onwijs bevorderlijk voor je resultaten.

Tegelijkertijd is er een groot nadeel: de break up. Meestal ben je niet alleen je partner kwijt, maar je sportbuddy, je kok, je support, je adviseur en bovendien kies je een andere sportschool om te sporten. Alsof je leven na een break-up niet genoeg op zijn kop staat, moet je de sportieve levensstijl nu elders alleen voortzetten. Net als overigens andere gedeelde ambities. Dit benadrukt hoe belangrijk het is buiten je relatie om, individueel te werken aan je doelen. Laat dit nadeel jou niet weerhouden om een fitcouple te vormen. Een break-up heb je niet altijd in de hand. Wat je wel in de hand hebt: doe zelf net zo veel kennis op als je levensgezel zodat je van niemand afhankelijk bent voor jouw eigen Killerbody!

Hier kun je het Killerbody dieet boek bestellen om meer kennis op te doen.

Check hier enkele populaire fit couples:

https://www.instagram.com/fitcouple/?hl=en

https://www.instagram.com/igfitcouples/

https://www.instagram.com/juliandaigre/?utm_source=ig_embed

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details