Brrrr koud. Zo voorkom je griep!

//Brrrr koud. Zo voorkom je griep!
Brrrr koud. Zo voorkom je griep!

Project Description

Nooit meer afspraken afzeggen omdat je griep hebt. Klinkt dat niet hemels? Het weer in Nederland is zo wisselvallig dat het vraagt om griep. Ontloop snot en een zere keel, zo voorkom je griep!

1.Vitamine C
Wat nu echt werkt tegen griep is: voldoende vitamine C innemen. Zo bouw je aan een goede weerstand. Er bestaan diverse vitamine C supplementen op de markt. Het is niet zo dat de dure variant per definitie beter is dan de goedkopere variant. Wel is het zo dat bij sommige vitamine C supplementen een groot deel van de vitamine C verloren gaat in het lichaam, je plast het meteen uit. En dat vinden we zonde! Dus informeer goed welke vitamine C bij jou werkt. Wij bieden deze twee effectieve varianten aan: MKBM Vitamine C en Altrient C.

2.Handen wassen
Was je handen goed. Vanaf jongs af aan moet je eraan geloven. En terecht. Een griepbesmetting gaat razendsnel, ga maar na. Wanneer iemand zijn hand voor de mond houdt tijdens het hoesten en vervolgens met deze hand de koelkastdeur opent, die jij ook opent om er eten uit te halen, ben je besmet met het griepvirus. Was dus regelmatig je handen. Wees ook wat bewuster, een tijdschrift lezen in het ziekenhuis is leuk maar de kans dat daar bacteriën opzitten..

3.Voldoende rust
Voldoende rust is super belangrijk voor een goede weerstand. Met te weinig slaap, gaat je weerstand achteruit en ben je gemakkelijker besmet. Bovendien gaat alles achteruit, ook je mentale gesteldheid.

4.Ontwijk grieperige mensen
Dat klinkt bot maar het is zeker aan te raden. Soms maken we een grapje over afstand houden, terwijl het bloedserieus moet worden genomen. Dus als jij een belangrijke afspraak hebt en je vriend of vriendin heeft griep, spreek niet af of slaap apart. Hoe drastisch het ook klinkt, het werkt wel en jij kunt naar je afspraak.
Mensen voelen zich vaak bezwaard als zij zich ziek melden op het werk vanwege een griep maar ze moeten zich juist bezwaard voelen als ze al snotterend en hoestend op de werkvloer staan.

Leuk weetje: kom je net van je grieperige vriendin? Na drie dagen weet je of je besmet bent.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: