Happy new year! Samen met MKBM de beste voornemens

//Happy new year! Samen met MKBM de beste voornemens
Happy new year! Samen met MKBM de beste voornemens

Project Description

Vandaag is het zo ver, het nieuwe jaar 2019 is begonnen! MKBM wil ook dit jaar samen met jou knallen en je vooral motiveren en ondersteunen in je doelen. Het begin van een nieuw jaar is het ultieme moment om het afgelopen jaar te analyseren en om nieuwe doelen te stellen. Neem de beste herinneringen aan 2018 mee naar 2019. Wat zijn jouw goede voornemens?  Dit zijn 4 goede voornemens voor een gelukkig én een Killerbody jaar.

#1 Today is the beginning of whatever you want. Wauw, denk hier eens goed over na en er komt een onoverwinnelijk gevoel naar boven. Het gevoel dat je alles kunt doen wat je wilt, en zo is het precies. Start jouw nieuwe jaar met deze mindset.

#2 De drempel naar een Killerbody is in je hoofd meters hoog, wat jou er vervolgens van weerhoudt om in actie te komen. Denk niet aan drempels of obstakels maar begin gewoon.

#3 Train je lijf en gedachten. Het trainen van je gedachten is nog belangrijker dan je lijf maar dat haalt niet weg dat het een samenhangend verhaal is. Of het nu een dagelijkse work-out is, of de juiste houding van je lichaam achter je bureau. Train je lichaam. Je denkwijze en mindset kun je trainen door vooral veel te lezen, te mediteren en te visualiseren.

#4 Voornemens is meestal iets wat je wenst. Doelen zijn concreter en je stelt doelen om ze te behalen. Zet je voornemens daarom om in realistische doelen.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: