Hoe breng je je motivatie terug?

//Hoe breng je je motivatie terug?
Hoe breng je je motivatie terug?

Project Description

Ik ben er even helemaal uit. De volledige focus is eventjes weg. Het begon drie weken geleden toen ik een slokje rode wijn nam bij mijn moeder. Normaal vind ik rode wijn veel te heftig, maar deze was zo lekker dat ik niet wist wat me overkwam. Het was de huiswijn van de slijterij bij mama in de buurt. Ik kocht een doos.

Vanaf dat moment kan ik mezelf niet meer bedwingen en drink elke avond rode wijn. Soms blijft het bij een glas, maar vaker zijn het er twee of zelfs drie of vier. Bij twee glazen heb ik nog alle controle, maar bij vier wil ik er ook nog eens bij gaan vreten. Gelukkig heb ik nooit wat in huis en blijft het dus bij kwark, pindakaas of studentenhaver.

Instagram fitness modellen altijd strak?

Als je soms op Instagram naar foto’s van fitness modellen kijkt, lijkt het alsof zij allemaal het hele jaar door super fit zijn. Maar onlangs heb ik mij door één van de grootste laten vertellen dat dit niet zo is. De meeste modellen maken in een keer alle foto’s voor een jaar om zichzelf daarna weer lekker vol te eten. Ik heb nu zo’n periode, maar eigenlijk komt dat niet heel goed uit aangezien 19 april mijn boeklancering is. Ik kan natuurlijk niet kan verschijnen in een soepjurk.

Terug met die focus

Ik heb de volgende afspraak met mezelf gemaakt. Op 14 maart is het afgelopen met mijn eet- en drinkgedrag. Dan heb ik 5 weken de tijd tot de lancering. Ik ga vanaf dan strikt op de 1350 calorieën per dag zitten. Ik begin op 40% koolhydraten en bouw af naar de 20% koolhydraten in de laatste week. Ik ga mezelf niet geheel ontzeggen van de wijn, maar beperk het tot hooguit één keer per week.

Ik daag je uit!

Ik vind het gaaf om tijdens deze 5 weken de uitdaging met mijn volgers aan te gaan. Misschien trainen jullie al of is dit een mooie kans om te beginnen. Misschien ben je al lid van mijn video’s, kan je lid worden of train je gewoon lekker hoe je dat zelf wilt. Hoe dan ook het belangrijkste van de uitdaging is: we starten 14 maart met het posten van een “voorfoto”.  Dit herhalen we dan elke 10 dagen met de hashtags #MKBM #opnaardelancering #killerbodydieetboek . Degene met de beste resultaten wint en mag met mij mee naar de lancering van het Killerbody Dieet boek!

Wat je moet weten voor het beste resultaat

  • Hoeveel calorieën verbrand ik normaal? Bereken dat hier.
  • Hoeveel ga ik daar onder zitten? Ik raad maximaal 300 kcal aan.
  • Hoe verdeel ik mijn macro’s? Bereken dat hier. Ik begin wat hoger in koolhydraten en zak elke 3 weken geleidelijk.
  • Minimaal 3 keer per week trainen. Het liefst krachttraining. Als je geen lid bent van mijn video’s kan je bijvoorbeeld een schema maken voor 3 weken. Eerst hoog in herhalingen en de laatste twee weken laag in herhalingen.

Ik ben heel erg benieuwd en ik hoop dat we elkaar kunnen motiveren. De 14e staat mijn 1e foto online. Succes!

Liefs,

Fajah

Maak het makkelijker en volg mijn trainingsvideo’s voor de beste workouts. Klik hier om lid te worden van het MKBM BASIC trainingsprogramma voor maar 49 euro per jaar en optimaliseer je workouts!

Details

Categories: