fbpx

HOE IK MIJN DIJEN VERSTOP

//HOE IK MIJN DIJEN VERSTOP
HOE IK MIJN DIJEN VERSTOP

Project Description

SLAAP TE KORT

Op dit moment zit ik in het vliegtuig naar Londen het is dinsdag ochtend en ik heb vannacht gedraaid in Breda ik voel me moe. Ik moet dit jaar echt beter gaan plannen want ik krijg veel te weinig slaap en op deze manier ben ik roofbouw aan het plegen op mijn lichaam.

FOCUS KWIJT

Ik heb de afgelopen tijd veel moeite gehad om me te focussen op mijn workouts en het gezonde eten. Eerst ben ik door een verschrikkelijke emotionele periode heen gegaan, na de dood van Elfin kwam ik in een shock toestand terecht waarin ik als een Robot alles maar wilde regelen. Ik at daarbij voornamelijk suikers in de form van taartjes, boterkoek en chocolade. Ze noemen suikers niet voor niets comfort foods. Op vakantie begon ik erg goed maar na 4 dagen begon ik toch aan de rode wijn, dat liep met de dag op naar minimaal 3 wijntjes per avond. Op zich is dat  allemaal niet zo heel spannend en best logische na alles wat er is gebeurd, alleen als je een fitness boek in de best seller lijst hebt en je naar Londen moet om je internationale Publisher te ontmoeten is het toch best jammer dat ik nu met 31 graden geen killerbody kort jeans broekje heb aangetrokken maar inplaats daarvan een degelijke lange rok,die mijn aangekomen dijen verbergt.

Afgelopen week had ik de shoot voor mijn nieuw boek. Killerbody lifestyl en daar wilde ik natuurlijk wel een billen foto in. Die billen van mij kan je op het moment niet echt omheen. Dat is prima alleen dan krijg ik helaas ook weer celulite. Ik heb de afgelopen weken ook niet ge cup’t met mijn celulite cup, ik kon me er even niet toe zetten. De cups zijn trouwens vanaf maandag eindelijk los te verkrijgen. Ik was de afgelopen 3 jaar redelijk stabiel wat betreft jojoën. Als ik me even een dagje liet gaan deed ik  vervolgens een dagje IF  en ik sporten altijd 4 en het liefst 5 dagen per week. Inmiddels heb ik zo veel DJ bookingen dankzij Squat dat ik vaak te moe ben om te trainen. Het wordt de aankomende tijd een echte uitdaging om weer top fit te worden. Ik ga daarom mijn slaap patroon monitoren met het nieuwe horloge van MOTO. Ik denk dat mijn winst voornamelijk bij mijn slaap valt te behalen. Ik slaap gewoon te weinig. Vannacht was ik om 4 uur thuis en om 7 uur weer op het vliegveld. Vanaf nu noteer ik alles, niet alleen wat ik eet en drink maar ook de uren dat ik actief werk en zittend werk, dat ik slaap en welke uren ik in mn diepe slaap zit. Dit houd het horloge van Moto allemaal bij.

Ik ga dit wekelijks analyseren en op anticiperen om mijn resultaten van mijn trainingen te kunnen verbeteren. Vandaag heb ik ook mijn eten ge prept en heb zojuist in het vliegtuig mijn bakje amandel melk oats met MKBM proteïne ( binnenkort verkrijgbaar) en 5 blauwe besjes opgegeten, Ook  heb ik mijn eigen lunch meegenomen, dat terwijl er een lunch afspraak op de agenda staat ,alleen ik weet gewoon hoe die dingen gaan, al kies je bijvoorbeeld voor vis of kip je weet nooit hoeveel olie ze gebruiken tijdens de bereiding. Zo bevat een theelepel olie al 120 calorieën.

fajah lourens

SUCCES

Ik denk dat een van de redenen dat mijn boek zo een groot succes is, is dat ik weet hoe we steeds de mist in gaan, saboteurs, emotie, menstruatie, suiker verslaving noem het maar op.Ik heb alle processen meerdere   meerdere keren meegemaakt en ze steeds weer overwonnen en daarom weet ik zo goed wat wel en niet helpt. Het boek bestaat voor het grooste deel gewoon uit mijn ervaringen die iedereen zo herkenbaar vind. Daarnaast heb ik natuurlijk veel onderzoeken laten vertalen in Jip en Janneke taal. Het 2e boek is nu in ontwikkeling en is een mooie opvolger voor de mensen die hun killerbody willen behouden maar ook voor de gene die wat gevarieerder willen afvallen als met het dieet uit mijn eerste boek. Hoe houd je dit lichaam vast, hoe doe je dit zonder te dieten maar gewoon lekker te genieten van eten en hoe weet je hoeveel je mag eten en wat de juiste macro verhoudingen zijn. Alles komt aan bod in het nieuwe boek plus 100 snelle slanke recepten die voor iedereen toegankelijk zijn.

Ik hoop dat ik ook met dit vele mensen levens kan helpen om zichzelf gezonder en fitter te voelen.

Liefs

Faya

Nog niet in het bezig van Het killerbody dieetboek? Bestel dan hier jouw exemplaar. Je betaalt geen verzendkosten en je hebt hem morgen in huis.

Wil jij toch meer begeleiding en een op maat gemaakt plan? Meld je dan aan voor een van onze op maat gemaakte programma en start samen met ons aan jouw killerbody. Je kunt je hier aanmelden.