fbpx

Hoe ik zonder moeite afval

/, MKBM Lifestyle/Hoe ik zonder moeite afval
Hoe ik zonder moeite afval

Project Description

Een paar jaar geleden begon er een enorme trend: superfoods. Je kon het zo gek niet bedenken of er was een geneeskrachtig zaadje of een gedroogd stukje fruit wat niet meer kon ontbreken in je dagelijkse eetpatroon. Inmiddels is die hype voorbij, maar tijdens mijn vakantie in Bali heb ik 12 dagen lang de Slimming Mix van Purasana getest. Dit is een combinatie van verschillende superfoods en algen die je zouden helpen bij het afvallen. In eerste instantie was ik sceptisch, maar ik ben uiteindelijk blij verrast door het resultaat.

Op Instagram deelde ik in de afgelopen weken een algenmix met de naam Purasana Slimming Mix. Ik heb dit product twaalf dagen onafgebroken genomen om het te testen en ik ben er erg over te spreken. Het zou je helpen bij het afvallen omdat het je suikerspiegel op pijl houdt. Hierdoor heb je dus minder behoeften aan ongezonde tussendoortjes en dit resulteert, indien je dit normaal gesproken wel neemt, in gewichtsverlies. Daarnaast heeft de mix ook een zuiverend effect op het lichaam. Wat mij wel opviel, is dat er ook staat dat je door de Purasana Slimming Mix minder energie verbrandt en dat is nu weer net iets wat natuurlijk niet zo gunstig is als je wilt afvallen. Je wilt namelijk zo veel mogelijk verbranden. Ik besloot er niet te veel over na te denken en ik heb de mix tijdens mijn vakantie twee tot soms drie keer per dag genomen. Ik startte ermee op een lege maag. De smaak is goed te doen. Lekker is anders, maar het was eigenlijk een beetje smaakloos. Er blijven wel wat hennepkorreltjes in je laatste slok hangen. Ik heb het op mijn vakantie in Bali genomen omdat ik vlak na mijn vakantie meteen een fotoshoot had. Ik heb de eerste dagen van mijn vakantie nog wel een ijsje gegeten en een paar wijntjes gedronken, maar de laatste zes dagen niet meer en ik moet zeggen dat het mij totaal geen moeite kostte. Ik kon zonder gevoel van honger echt een stuk minder eten en kreeg geen cravings.

Na een week ben ik de ingrediënten gaan googelen en ik werd echt blij verrast. Ik was namelijk helemaal niet op de hoogte van de positieve gezondheidseffecten van chlorella. Het bevat alle vitamines op vitamine D na en ook guarana en spirulina horen wat mij betreft echt in het rijtje superfoods. Zo bevat guarana twee keer zo veel cafeïne als koffie en zorgt dit plantje dat je metabolisme een enorme boost krijgt. Ook stimuleert het de vetverbranding. Spirulina zorgt voor een verzadigd gevoel en is tevens een geconcentreerde bron van eiwitten. Ik heb de linkjes toegevoegd zodat je zelf op je gemak nog even kan lezen waar deze superfood poeders goed voor zijn.

Het resultaat voor mij was 1,5 kilo lichter, voldoende energie terwijl ik een stuk minder at en geen cravings. De anderhalve kilo ben ik kwijt door mijn aangepaste eetschema, maar ik geloof wel dat ik daar veel meer moeite mee zou hebben gehad op vakantie als ik de Purasana Slimming Mix niet had genomen. Ik blijf het dagelijks nemen. Niet omdat ik wil afvallen, maar puur om de geneeskrachtige ingrediënten met nadruk op chlorella die eraan bijdraagt dat ik er niet uit ga zien als een Shar-Pai, maar op een knappe en gezonde manier ouder wordt.

Details