Project Description

Het einde van de week nadert en je bent gesloopt van de drukke werkweek. Het verlangen naar luieren is groot, maar het verlangen om los te gaan op dat festival of die verjaardag is vele malen groter. Helaas is dat geweldige koppie van ons niet altijd goed afgestemd op de aanwezige energie. Hoe kom je nu het feestweekend door?!

TIP 1: voeding en sporten spelen een grote rol in het energiegehalte van de dag. Probeer tussen de bedrijven door even te sporten! Later pluk je daar gegarandeerd de vruchten van. Hoe druk Fajah het ook heeft, zij weet dat sporten haar juist meer energie oplevert. Zet een van de trainingsvideo’s aan en doe de oefeningen na. Heel simpel, thuis, in je oude kloffie. Mark my words, je bruist nadien van de energie.

TIP 2: start vanavond nog met Vitamine CVitamine C is echt een hulpmiddel bij tekort aan energie. Het is niet alleen een krachtige antioxidant die schade voorkomt zoals griep. Vitamine C helpt bij het produceren van energie! Naast de tabletten heb je ook vitamine C sachets.

TIP 3: ik adviseer je een eiwitten shake mee te nemen naar waar jij vanavond, zaterdag of zondag naar toe gaat. Het is wellicht niet het meest gangbare drankje maar he, wees trots op jouw lifestyle! In de Whey Complete zit een zeer goede verhouding tussen koolhydraten en eiwitten. De koolhydraten moet je zien als een brandstof voor het lichaam en de eiwitten zijn goed voor spierherstel. Tijdens het dansen is je lichaam je dankbaar!

Probeer nu de Slimming Powder voor een energie boost!