fbpx

Lancering killerbody dieetboek

//Lancering killerbody dieetboek
Lancering killerbody dieetboek

Project Description

Yes mijn killerbody dieetboek wordt vandaag officieel gelanceerd. Ik ben er helemaal emotioneel onder. Het was niet makkelijk, maar ik heb het toch maar weer geflikt. Gelukkig met wat hulp van professionals om mij heen en natuurlijk niet te vergeten een geweldige schrijfster die al mijn stukken heeft nagekeken en daar waar nodig heeft aangepast. Ik ben namelijk hartstikke dyslectisch en daarnaast ben ik nooit verder gekomen dan de helft van de 2e klas op de middelbare school. Interpunctie is een woord waar ik tot vorig jaar de betekenis niet van wist.

Toch heb ik een boek geschreven. Een boek met al mijn ervaringen op het gebied van zwangerschap en je lijf, cellulitis, hormonen, eiwitten, macro’s en koolhydraten. Ik wilde een boek maken dat voor iedereen te begrijpen is, omdat ik zelf drie jaar gelden door de bomen het bos niet meer zag. Iedereen zij wat anders, maar iedereen is ook anders. In mijn boek vertel ik over de verschillende lichaamstypes waardoor wij allemaal uniek en anders zijn. Onze voeding en training moet aangepast worden op deze lichaamstypes als wij resultaat willen boeken.

DIEET

Het boek is ook een dieetboek. 12 weken lang kan je mijn KILLERBODY DIEET volgen. Alle ingrediënten kan je bij de supermarkt halen. Het enige wat je hoeft te doen is het boodschappenlijstje uit het boek meenemen en je precies aan het dieet houden.

Naast het 12 weken dieet heb ik samen met coach Wesley ook een sportdieet gemaakt. Het dieet is van dag tot dag uitgeschreven. Bij beide diëten zit een variatielijst die je kan gebruiken als je bepaalde ingrediënten niet lust. Je kunt de ingrediënten zo makkelijk wissel voor iets wat je wel lust of mag hebben.

TRAINING

Het boek bevat een 12 weken trainingsprogramma die je thuis kan uitvoeren. Het enige wat je hoeft aan te schaffen is een springtouw en een elastiek. Daarnaast heb ik samen met coach Wesley een 12 weken training gemaakt voor in de sportschool. De trainingen zijn verdeeld over 2,3,4 en 5 dagen. Het programma kan dus worden gevolgd als je 2 dagen traint, maar ook als je een fanatieke sporter bent en vijf dagen traint. Kortom dit boek is voor iedereen toegankelijk.

RECEPTEN

Samen met Nanneke Schreurs heb ik de recepten van het dieet samengesteld. Heerlijke snelle gezonde en caloriearme recepten. Daarnaast heeft Daphne geweldige smoothies samengesteld die passen bij een gezonde levensstijl met weinig suikers. Deze smoothies mag je wel pas drinken na het 12 weken dieet.

Als jij je strikt aan mijn dieet en trainingen houdt dan beloof ik jou dat jij deze zomer je eigen killerbody hebt.

Je kunt nog steeds jouw exemplaar van het KILLERBODY DIEETBOEK hier bestellen.

Details

Categories: