Loshangend buikvet: zo kom je ervan af!

//Loshangend buikvet: zo kom je ervan af!
Loshangend buikvet: zo kom je ervan af!

Project Description

Dan mag de zomerperiode wel ver achter ons liggen, dat mag geen excuusbrief voor je loshangend buikvet zijn. Ronduit frustrerend hoe snel die buik blubberig wordt. Je kunt eraan ontkomen met de volgende tips:

Tip 1: Eet minder vet.
Voor de hand liggend en toch vinden sommigen het lastig om het eetpatroon aan te passen. De gedachte dat je er met buikspier-oefeningen wel komt, is een veel gemaakte fout. Je buikspieren ben je zonder meer aan het trainen maar niemand inclusief jijzelf, die het ziet. Je hoge vetpercentage is de boosdoener! Als jij je buik wilt aanpakken, moet je dat vet wegwerken door middel van gezonde maaltijden. Even een paar maanden bikkelen en kijk wat je ervoor terugkrijgt: een sexy strakke buik.

Tip 2: Trainen.
Goed om je te realiseren: je traint vaker je core dan je zou denken. Bij een zware krachttraining, worden ook je buikspieren aan het werk gezet. Probeer dan ook bij een oefening zoals voor de benen of billen, je buikspieren aan te spannen. Double win! Ga jij regelmatig naar de gym dan moet dit bijna al voldoende zijn voor die sixpack. Een meevaller toch? Als kers op de taart zou ik, doe je specifieke buikspieroefeningen zodra je buikspieren lichtelijk zichtbaar zijn. Nogmaals, het vetpercentage moet laag genoeg zijn!

Tip 3: Iedereen is anders.
Wat bij de een werkt, hoeft niet bij de ander te werken. Sommige aspecten zijn simpelweg genetisch bepaald en dat maakt dat een sixpack voor iemand een onmogelijke opgave kan zijn. De vorm van je rechte buikspier kun je moeilijk veranderen. Enkele goede oefeningen zijn: plank-varianten, Ab wheel Roll-outs en Reverse Crunch. Bekijk de trainvideo’s van Faya, daar zie je regelmatig effectieve buikoefeningen voorbijkomen. Ik wil benadrukken dat je vetpercentage het belangrijkste aspect is in deze strijd voor een mooie, strakke buik. Gebruik producten die jou hier goed bij kunnen helpen. 100% Casein Pure is een ideaal product om af te vallen, met de inname van voldoende eiwitten zie je sneller verschil.

In het bovenstaande stuk komt voeding en trainen aan bod. Heb jij nu totaal geen tijd (of zin) om te sporten maar wil je wel zichtbare buikspieren? Twin Slim is een supplement dat de vetverbranding stimuleert en het hongergevoel remt.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: