fbpx

My Opel Adventure

//My Opel Adventure
My Opel Adventure

Project Description

My Opel Adventure

Waarschijnlijk is het jullie wel opgevallen dat ik de laatste tijd rondrijd in een prachtige Opel Vivaro-bus. Wat een ruimte! Ideaal vervoer voor naar mijn boekingen en beurzen. Naast deze bus heb ik ook een weekend in de nieuwe Opel Mokka X mogen rijden en jij maakt kans om ook een weekend in deze auto te kunnen rijden! Hoe je daar kans op maakt lees je later in deze blog.

Zoals jullie weten heb ik nogal een druk bestaan. Naast de lancering van Killerbody en MKBM heb ik ook nog mijn boekingen als Faya. Hierdoor ben ik vaak, of zeg maar gerust dag en nacht, onderweg naar afspraken, boekingen, beurzen, evenementen of feesten.

Opel bood mij aan om een weekendje de nieuwe Opel Mokka X uit te testen. En ik kan je vertellen: wat een heerlijke auto! Toen ik de auto zag staan dacht ik: ‘’Deze past in het MKBM-plaatje.” Stoer met stijl; een prachtige ruime, grote auto met bruine lederen bekleding. Toen ik instapte viel een ding mij meteen op: je zit hoog. Dit was voor mij erg wennen, omdat mijn eigen auto erg laag is en ik ook niet zo groot ben. Maar, je hebt veel meer overzicht op de weg, en dat is erg fijn. Het dakraam zorgde ook voor wat extra licht in het grauwe Nederland. Dit zijn de kleine dingen die mij pas opvielen nadat ik de auto had teruggebracht, maar ze maken een groot verschil.

Nu kon dan eindelijk mijn rit naar huis beginnen. Ik haalde de auto op uit Breda, dus kon meteen een mooi stukje terugrijden naar Amsterdam om de auto te leren kennen. Omdat ik normaal automaat rijd was het wel even wennen, maar dankzij de fijne koppeling en lichte schakel van de Mokka X had ik eigenlijk weinig problemen. Ook beschikt de auto over een achteruitrijcamera, wat uit parkeren ook weer net dat beetje makkelijker maakt. Paaltjes raken is verleden tijd! Haha. Voordat ik bij Opel weg reed was mij al het een en ander uitgelegd over een paar van de features, waaronder Opel On Star en Apple Car Play.

Opel On Star is een functie waarbij je direct contact krijgt met een medewerker van Opel door middel van een knopje. Zij kan de navigatie op afstand instellen maar ook helpen met eventuele problemen. Omdat mijn afspraken door heel Nederland zijn, kon ik dit meteen even goed uittesten. Hailey, mijn tourmanager, en ik zochten om vier uur ’s nachts een parkeergarage in Arnhem. Het was zaterdagavond en we hadden eigenlijk niet verwacht dat ze ons konden helpen, maar binnen twee minuten stond het adres in onze navigatie en konden we er zo heen rijden. Dat noem ik nou nog eens service. Stel je voor dat je een keer pech hebt en je telefoon is weer eens leeg… Ik voelde mij meteen een stuk veiliger tijdens het rijden.

Ook heb ik samen met Hailey het Bose Sound System even goed uitgeprobeerd. Ik moet zeggen dat ik als dj nogal kritisch ben, maar hier kwam wel echt heel goed geluid uit. Dankzij Apple’s Car Play kon ik tijdens het rijden mijn eigen Spotify-lijst afspelen en ook tussen mijn eigen contacten bladeren als ik iemand moest bellen. Dit ging allemaal erg snel, en nog belangrijker, daarom erg veilig.

Opel heeft vooral gedacht aan de kleine dingen in deze grote auto. Zo hoef je geen sleutel in het contactslot te steken, maar is er gewoon een knop. Als je haast hebt kan je dus zo wegrijden. Ook kan je niet alleen de tempratuur apart instellen voor de bestuurder en bijrijder, maar heeft de auto ook stoel- en stuurverwarming. Nooit meer koude handen en billen!

Ik wil Opel bedanken voor het weekendje in de Mokka X! Een grootste auto met oog voor detail. Wil je meer weten over de private lease opties voor deze auto? Klik dan hier. (http://www.opel.nl/onze-modellen/opel-private-lease.html)

WIN ACTIE! Ben jij enthousiast geworden over de Opel Mokka X? Ik mag deze geweldige auto een weekend weggeven! Dus wil jij een weekendje in deze ruime comfortabele auto rijden? Dat kan! Upload een filmpje op Instagram of Facebook, tag daarin @mykillerbodymotivation en vertel mij waarom jij deze auto voor een weekend wil! Wie weet rijd jij binnenkort in deze auto! *Let wel op dat je profiel op openbaar staat!

Details

Categories: