Oktober: zeg vaarwel tegen slechte gewoontes

//Oktober: zeg vaarwel tegen slechte gewoontes
Oktober: zeg vaarwel tegen slechte gewoontes

Project Description

Jeej welkom oktober! Niet dat ik razend enthousiast ben over de koude herfstmaand die volgen gaat. Mwoa nee. Ik ben enthousiast als iets ‘nieuws’ aanbreekt; een nieuwe dag, een nieuwe week, nieuwe maand of een nieuw jaar. Het geeft je de kans om een goede en frisse start te maken en misschien nog belangrijker: om een nog betere versie van jezelf te worden! Zeg maar vaarwel tegen jouw slechte gewoontes.

Stoptober
MyKillerbodymotivation staat voor een gezonde, fitte levensstijl en roken is dan ook not done. Oktober is de maand waarin je moet stoppen met roken. Moet, wie ik? Ja, jij. Al is het alleen voor de mensen om je heen. Door te roken verhoog je de kans op allerlei vreselijke ziektes. Meestal is het zo dat je niet alleen rondloopt op deze wereldbol oftewel niet fair tegenover de mensen die je liefhebben, toch? Bovendien je stinkt een uur in de wind (als het niet langer is). Oja, en zie jij jezelf straks op het vriespunt buiten die stinkstok roken? Gooi het roer om en stop met roken. Ik weet dat het makkelijker gezegd is dan gedaan maar daarom is Stoptober zo fijn! Je doet het samen en samen sta je sterk. Check deze website om te starten.

Foodtober
Een nieuwe maand is het ultieme moment om weer gezond te eten. Als jij eind september flink de mist in bent gegaan met ongezonde voeding, don’t worry. Dit is de dag, de maand om het weer op de rails te zetten. Om weer op de calorieën te letten en vol energie te werken aan een Killerbody. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, het is de kunst om je niets te ontzeggen. Zoek eenvoudigweg een alternatief dat nog veel lekkerder en gezonder is. Het is ons brein die denkt uit snacks voldoening te halen maar wees het de baas. Die druiven zijn nog zoeter dan zoete popcorn. Heb je behoefte aan chocolade na de avondmaaltijd, probeer eens onze chocolade eiwitten shake. Jouw glazen bier of andere alcoholische dranken mogen plaats maken voor water. Laat oktober de maand zijn dat je jezelf straks een schouderklopje kunt geven: you did it! Hier kun je gratis voedingsschema’s vinden.

Sportober
Dit artikel zou niet van MKBM zijn, als sporten niet in het rijtje stond. Trap de maand goed af door voldoende te sporten. Ik hoor je denken, wat is voldoende dan? Het is al heel wat als jij je vrije avond niet op de bank maar in de sportschool doorbrengt. Dat maakt het verschil, echt. Laat staan als je voorafgaand aan je werk even een uurtje de sportschool induikt. Of stel je vriendin voor om samen te sporten in plaats van samen te borrelen, het levert je nieuwe energie op! Geen tijd voor de sportschool is no excuse, ook voor thuis zijn er effectieve work-outs. Met deze sportaccessoires kom je een heel end.

Diverse onderzoeken wijzen uit dat roken, voeding en sporten niet alleen van invloed zijn op je fysieke gezondheid maar ook op je mentale gezondheid. Dus voor alle duidelijkheid, jij kunt eind oktober gezonder en vrolijker door het leven gaan! It’s on you. Succes.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: