fbpx

Onder het mes

//Onder het mes
Onder het mes

Project Description

Op dit moment kijk ik naar mijn heerlijke vriendje die op deze regenachtige zondag weer een top set neerzet in Bloemendaal. Ik voel me een beetje zenuwachtig. Normaal drink ik gewoon een shotje vodka als ik zenuwachtig ben, maar dit komt niet zo vaak voor. Heel soms als ik een groot optreden heb waar DJ’s staan waar ik tegen op kijk, gebeurt dat nog wel eens.

Er staat een tafel met vodka, frisdrank en fruit. Ik eet twee perziken weg en prop onbewust druiven in mijn mond. Als ik me er bewust van word, stop ik er mee. “Faj je bent een emotionele eter!” Dit weet ik van mijzelf. De kunst is om je bewust te worden van je gedrag. “Waarom eet je wat je eet?” Stel jezelf deze vraag en beantwoord ‘m. Met dit antwoord kan je bepaalde negatieve eetpatronen pas veranderen. Na 00:00 mag ik niets meer eten omdat ik om 07.00 uur word geopereerd. Ik ga ’t er zo even lekker van nemen bij de viskraam hier op het strand.
Toen ik op mijn 19e mijn borsten liet vergroten, was ik helemaal niet zenuwachtig. Ik was beïnvloed door programma’s als Baywatch. Ik had na een borstvoeding van 7 maanden geen tiet meer over. Een paar jaar later realiseerde ik me dat ze echt veel te groot waren. Het paste totaal niet bij mijn kleine (1.63 meter) lichaampje. Ik liet ze verkleinen door dokter Boss in de Lairesse kliniek die wel even een methode wist om het lelijke litteken te omzeilen! Dit mislukte totaal. Resultaat: een dik litteken van twee centimeter breed rondom mijn tepel. Ik was er heel verdrietig over en had het gevoel dat dit mijn straf was omdat ik niet tevreden was met wie ik van nature was.
Na dat ik Shai drie maanden borstvoeding had gegeven, besloot ik toch nog één keer op de littekens te laten herstellen. Dit was zes jaar geleden. Toen zijn deze prothese er in gegaan. Een half jaar geleden voelde ik rare bobbels. Bang voor van alles en nog wat heb ik een MRI laten maken. U borst is lek! Pfff gelukkig geen kanker.. Niet dat dit fijn nieuws is.
Ik zat midden in de voorbereidingen van mykillerbodymotivation.com.         Ik moest fit zijn voor mijn online trainingen en kon zes weken geen bovenlichaam trainen er nu niet echt bij hebben. Ik heb overal de versnelling opgegooid en de site in 8 weken gebouwd. De arts die ik perse wilde had niet eerder tijd om mij te opereren. De gedachten dat de silicone mijn lichaam in lopen zette ik maar even aan de kant en zit deze 8 weken uit.
Ik heb afgelopen week de trainingen voor augustus opgenomen zodat mijn abonnees wel gewoon door kunnen trainen. Ik baal enorm. Net nu ik eindelijk mijn triceps begin te zien, moet ik stoppen. De aankomende tijd zal in het teken staan van “omgaan met een blessure tijdens je trainingen”. Ik ga heel veel cardio (helling lopen) doen en daarnaast benen trainingen zonder dat ik mijn bovenlichaam belast.
Ik ga jullie op de hoogte houden door de extra workout videos, fotos en natuurlijk in mijn blogs.

Details

Categories: