fbpx

Op vakantie met mijn mannen

//Op vakantie met mijn mannen
Op vakantie met mijn mannen

Project Description

Op vakantie met mijn mannen

 

Omdat de lancering van Killerbody Food en mijn MKBM-lijn bij Holland & Barret in het verschiet liggen had ik niet het gevoel dat ik tijd had om op vakantie te gaan. Ik besloot een bootje te kopen voor Shai zodat hij toch nog een aangename zomer zou beleven.

Ik heb drie nieuwe mensen aangenomen om ons team te versterken. Een van mijn personeelsleden had aangegeven dat de werkdruk te hoog was en nam ontslag. Met mijn altijd positieve mindset visualiseerde ik duizendpootjes die tegen een hoge werkdruk en verantwoording bestand waren. Het leuke is dat alle drie de nieuwe personeelsleden niet per se op zoek waren naar een baan, maar mijn oproep zagen en zich aangetrokken voelden. Ze volgden MKBM al langere tijd en één personeelslid is zelfs 24 kilo afgevallen met het Killerbody dieet 4 jaar geleden en is nog steeds gelukkig met haar nieuwe lifestyle. Omdat ze allemaal niet meteen konden beginnen kreeg ik toch kriebels om op vakantie te gaan. Op Insta zag ik iedereen vakantie vieren op de mooiste locaties en opeens besloot ik alsnog weg te gaan voordat de echte drukte los zou barsten.

Ik werd getriggerd door de Instapost van Kim Feenstra die op Mykonos was. Ik belde haar om te vragen hoe het daar was waarop zij riep: ’kom volgende week naar Santorini, ik ga ook!’
We besloten te gaan. Een paar dagen voor vertrek hadden we nog steeds geen hotel geboekt, ik kon gewoon niet kiezen. Je hebt zoveel mooie hotels in Santorini. Inmiddels begon de tijd te dringen en ben ik er echt even goed voor gaan zitten. De keuze viel uiteindelijk op Hotel Santo Maris Luxury Spa. Dit hotel is prachtig en heeft een gym. Ik kies het liefst altijd voor een accommodatie met gym zodat ik een beetje in beweging kan blijven. De kamers zijn als in een droom! Ik wilde alles netjes houden, dus heb ik meteen alle koffers uitgepakt en de kasten ingeruimd. In onze tuin hadden we een eigen jacuzzi waar Shai niet uit te branden was. Hij heeft daar letterlijk halve nachten in gezeten. Met zijn telefoon…

Ik heb het gevoel dat ik echt uitgerust ben op vakantie. Doordat ik voor de vakantie onder hypnose ben gegaan om van mijn wijnbehoefte af te komen heb ik op vakantie amper gedronken. We hebben heerlijk geslapen, getraind in de prachtige gym en we kregen van het hotel alle drie een spa treatment , cocktails en een diner cadeau. Wat een verwennerij. Shai is gek op massages, het liefst wil hij dat ik hem elke dag in slaap kriebel en als we op vakantie gaan pakken we altijd veel massages samen. Hij nam een relaxmassage en viel ondertussen in slaap. Daan wilde een face treatment, hij vond het erg lekker. Hij had die nacht ervoor slecht geslapen en voelde zich als herboren. Ze bieden zoveel verschillende treatments aan in deze spa. De spa is beroemd en won de Greece’s Best Resort Spa Award. Daarom wilde ik niet zomaar een standaard treatment nemen. Ik kon het toch niet laten en koos voor de anti cellulite behandeling. Ik ben altijd benieuwd naar welke treatments je in het buitenland hebt voor dit vrouwelijk gegeven waar we bijna allemaal mee te maken hebben. Om de doorbloeding te stimuleren werd ik ruw behandeld. De techniek die er werd gebruikt kende ik nog niet. Daarna klopte ze met haar handen hard op de probleemzones en sloot ze af met het insmeren van een speciale olie. Na afloop heeft ze me nog een extra relax massage gegeven voor mijn nek. Dat was heerlijk. Die avond aten we in het restaurant van het hotel.

Vanwege de corona was het erg rustig waardoor de ober heel veel tijd had om ons uitleg te geven over de traditionele gerechten. Het eten was heerlijk en het toetje helemaal. Het viel me op dat je in heel Santorini eigenlijk geweldig kan eten. Het maakt niet uit of je naar een luxe restaurant of een lokaal plekje gaat. De service is top, de mensen zijn vriendelijk, het eiland is prachtig en het weer was geweldig. We hebben op de laatste dag een mooie boot gehuurd waar we mee naar de warmtebronnen zijn gevaren en de vulkaaneilanden hebben bekeken. Daarnaast hebben we meteen wat foto’s geschoten ter promotie van Killerbody proteïne water. Omdat dit water voor iedereen is hebben we besloten dat mijn zoon Shai en mijn vriend Daan, naast mij, de vaste gezichten worden van dit merk. Zo kunnen we al onze reizen goed combineren. Santorini was een droomvakantie en hotel Santo Maria Luxury Spa is zeker een aanrader. Het complex is zo ingericht dat je heerlijke privacy in je tuin hebt en omdat er zo veel zwembaden zijn, heb je die ook vaak helemaal voor jezelf.