fbpx

De oplossing tegen je After Party dip en je suiker verslaving

//De oplossing tegen je After Party dip en je suiker verslaving
De oplossing tegen je After Party dip en je suiker verslaving

Project Description

Ik stel jullie graag voor aan een van mijn grote voorbeelden. Guus van der Meer ontmoette ik ruim 12 jaar geleden. Hij liet mij kennis maken met de Power Plate die hij had ontwikkeld. Ik heb destijds heel wat uren op mijn trilplaat doorgebracht. Inmiddels heeft hij Power Plate verkocht en een nog betere trilplaat ontwikkeld, de Vibrogym. Ik zal de komende tijd wat nieuwe trainingen online zetten op deze geweldig effectieve trilplaat.

Guus van der Meer

Guus van der Meer is van origine Leraar Lichamelijke Opvoeding en topsport trainer. Zijn hele leven staat in het teken van sport en gezondheid. Guus is vooral bekend geworden met de Power Plate en de Vibrogym, de door hem ontwikkelde trilplaten die de wereld veroverden en de door hem ontwikkelde sportscholen All Sports Amstelveen en Special Sports Amstelveen, beiden toonaangevend op hun gebied.

Hij was krachttrainer van onder andere de Nationale heren en dames volleybalselecties, de Nationale zeil selectie, de Nationale dames judo selectie, de Nationale heren karate selectie, de Nationale heren hockey selectie, de Nationale free style ski selectie, de Nationale softbal selectie en heel veel Nationale Olympiërs en andere team- en individuele sporters. Meer recent is hij betrokken bij het integreren van vibratietraining in de krachttraining programma’s van heel veel internationale sportteams en topsporters waaronder alle Chinese Olympische ploegen, het F1 team van Williams en Bayer München.

Als topsportbegeleider en sportondernemer is hij altijd bezig met het overdragen van kennis over gezond leven. Zijn bijnaam Doctor Pill dankt hij aan zijn kennis op het gebied van natuurlijke supplementen. Als topsportbegeleider biedt hij zijn atleten en andere mensen die hij begeleidt voeding suppletie om hun prestaties te bevorderen en hun herstel te versnellen op een natuurlijke manier, omdat hij sterk tegen doping is.

Guus wil mensen fitter en slanker maken, maar weet dat de discipline die daarvoor nodig is vaak ontbreekt. Al decennialang werkt hij wereldwijd nauw samen met een aantal doctoren, een inspanningsfysioloog, toptrainers en alternatieve geneeswijzers die stuk voor stuk als autoriteit op het gebied van voedingssupplementen, trainingsleer en gezondheid te boek staan. Hij ontwikkelde een reeks bijzondere producten die helpen om gezonder, fitter en slanker door het leven te gaan ondanks een mogelijk gebrek aan discipline, te koop bij mykillerbody.

Suikerverslaving

Heel veel mensen hebben een koolhydraten verslaving. Het eten van veel koolhydraten, waaronder deegwaren, rijst, aardappelen en suikers, zorgt voor een steeds grotere trek in zoetigheid en in junkfood. Het is een zichzelf versterkend proces. Je lichaam houdt vocht vast, je komt vet aan en het is echt heel erg ongezond.

Veel mensen kunnen de verleiding van koolhydraten een tijdje weerstaan als ze op een dieet gaan, maar vallen daarna weer terug in hun oude gewoonte. En worden weer zwaarder. Twee producten van Doctorpill doorbreken die spiraal.

Sugar Hush, de afslanksensatie van Doctorpill

Sugar Hush bestaat uit de kruiden Ceylon Kaneel, Bioperine, Gymnema Sylvestre en Kudzu. Wat kun je merken als je Sugar Hush gebruikt? Dat je met Sugar Hush minder trek hebt in het algemeen en minder trek in zoet in het bijzonder. Ook dat je eerder verzadigd bent en dat je tussen de maaltijden door minder behoefte aan voedsel hebt. En als je een keer zondigt neem je bijvoorbeeld een koekje en niet gelijk een heel pak. Je doorbreekt daarmee de negatieve spiraal. Daardoor val je heel geleidelijk en vanzelfsprekend af. Sugar Hush doet dit zonder dat je er nerveus van wordt. Op een relaxte manier krijg je meer controle over wat je eet. Het enige waar je goed op moet letten is dat je de pillen een half uur vóór de maaltijd moet innemen.

Meta+, wetenschappelijk aangetoond afslank product.

Wat kun je merken als je Meta+ gebruikt? Voornamelijk dat je gewicht verliest. En veel mensen ervaren méér energie. Sommigen melden dat ze het ’s nachts warmer hebben. Volgens de onderzoekers van de hier genoemde studie komt dat omdat de ingrediënten in Meta+ de stofwisseling een handje helpt om harder te werken.

.
In een dubbelblinde placebogecontroleerde studie verloor de groep die Sphaerantus Indicus in combinatie met Garcina Mangostana en Bioperine gebruikte, de natuurlijke ingrediënten van Meta+, gemiddeld aanzienlijk méér in twee maanden dan de proefpersonen die een nepmiddel kregen. De proefpersonen hielden zich aan 2000 Kcal per dag en wandelden vijf keer per week een half uur per dag, maar dat deed de placebogroep óók. Voor de meeste mensen is 2000 Kcal geen dieet, maar is het hun normale voedsel inname. Heb je moeite met 2000 Kcal per dag dan maakt de Sugar Hush het je heel erg gemakkelijk om je daaraan te houden, omdat je minder trek hebt en daardoor ook minder wil eten. Daarom combineren veel mensen deze twee producten als ze gezond en effectief willen afvallen.

After Party Pack

Het After Party Pack van Doctorpill is een uniek en modern product.

Een avond losgaan is voor veel mensen een absolute noodzaak om hun leven aantrekkelijk te houden. De meesten gaan voor veel drank, pillen of een combinatie hiervan. De alcohol en de genotsmiddelen zorgen voor de afgifte van een grote hoeveelheid ‘feel good hormonen’ waardoor je jezelf een aantal uren ongeremd en fantastisch voelt en nauwelijks moe wordt.

Maar het gaat niet ongestraft. De volgende dag komt de terugslag. Al met al is het een aanslag op je welbevinden. Je zou het beter niet kunnen doen. De vitaminen, mineralen, aminozuren en voeding supplementen in het After Party Pack vullen de ontstane tekorten snel aan en zorgen ervoor dat je jezelf weer snel op de rit hebt. Je voelt jezelf weer snel de oude. Voor een uitgebreide uitleg welke ingrediënten er precies in zetten en wat ze doen, ga naar ‘ lees meer ’.