fbpx

SAP CUP Deel 1

//SAP CUP Deel 1
SAP CUP Deel 1

Project Description

SAP CUP

Vanaf heden zal ik jullie wekelijks op de hoogte houden van mijn wedstrijd voorbereidingen. Ik zal mijn voedingsplan en trainingsschema’s met jullie delen via mijn SAP CUP blogs

Het hoog woord is er uit.  Ik ga een fitness wedstrijd doen. Mijn aller eerste wedstrijd. De wedstrijd is in december dus ik heb nog even maar ik heb die tijd ook wel nodig. Als ik heel eerlijk ben heb ik na het overlijden van Elfin op 22 juli nooit meer echt de draad goed opgepakt. Ik loop de kantjes eraf eet steeds ongezonde dingen en drink continu wijn. Ik heb ook wel een heel bewogen jaar achter de rug en dan ook nog een killer verbouwing en verhuizing die niet mee vielen. Nu is de rust terug gekeerd. Ik ben verhuist, volgende week wordt mijn home gym van Life fitness geleverd en ik heb kantoor aan huis. Het enige waar ik nog de deur voor uit hoef is Shai naar school brengen, draaien en lezingen geven. Want zelfs voor muziek maken kan ik thuis blijven tegenwoordig.

Ik heb heel hard gewerkt om dit te bereiken met als doel innerlijke rust. Ik geloof dat ik nu klaar ben om mijn eerste wedstrijd voorbereidingen te gaan doen.  Ik heb door de suikers en alcohol weer last van cellulite gekregen.  Helaas ben ik de afgelopen maanden ook gestopt met cuppen maar ben ik inmiddels wel weer begonnen. Ik heb de zuivel meteen uit mijn dieet geskipt (op vakantie wel wat kwark gehad bij gebrek aan beter).

Op vakantie heb ik 4 glazen wijn gedronken en dat was meteen de afsluiting van de alcohol.  Ik ga tot aan mijn wedstrijd in december geen alcohol meer drinken. Het is gewoon een gewenning. Mee doen aan een wedstrijd kan iedereen maar ik wil daar super strak op het podium staan en zonder putjes. Ik geloof dat met drank je grenzen weer worden verlegd en ik dan na de drank weer van alles in mijn mond ga stoppen dus besluit gewoon helemaal niet te drinken.

Ik wil ook mijn koffie gaan verminderen, dat gaat niet makkelijk worden want ook koffie zorgt voor cellulite. Ik hoop dat ik het kan volhouden met 2 bakjes koffie in de ochtend (zonder melk).

SUPPLEMENTEN

 Ik slik naast mijn vitaminen dagelijks twin slim. In het begin merkte ik heel erg dat als ik de 3 rode pillen voor mijn training in nam, ik een energie boost kreeg. Inmiddels is mijn lichaam er aan gewend en merk ik de boost niet meer zo erg. Maar mijn neiging naar suiker is wel minder. Ik ben voor het eerst in mijn leven creatine pillen aan het slikken. Ik wilde zelf een keer creatine uitproberen. Ik heb dit nooit eerder gedaan en ken ook geen andere vrouwen die dit product hebben geprobeerd. Ik wil sterker worden en natuurlijk mijn vet% naar beneden brengen. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn progressie.

Omdat ik echt wat kilo’s moet verliezen ben ik even gestopt met proteïne shakes. Niet om dat je van shakes dik wordt maar omdat de 118 calorieën die een shake bevat ik dit liever besteed aan vaste voeding. Wat ik wel neem zijn mijn BCAA deze bevatten wel eiwitten, maar zijn erg laag in calorieën. Ik maak er ook een toetje van in de avond door het in de blender te doen met ijsklontjes en bramen.

  

TRAINING

Ik ga voor mijzelf een training schema maken op basis van 4 dagen split.  Als ik 5 dagen train pak ik een extra training voor mijn benen mee. Op vrijdag train ik met mijn coach Berry de Mey, we focussen dan vooral op squatten. Berry wil over 8 weken beginnen met wat hij the next level noemt. Ik hoop dat ik binnen die 8 weken 4 kilo kwijt kan raken op mijn eigen manier.

Liefs

Faya

Details

Categories: