fbpx

sex, overgeven en succes

/sex, overgeven en succes
sex, overgeven en succes

Project Description

OVERGEVEN

24 uur in een etmaal is echt te weinig voor mij. Ik snap niet wie dat heeft bedacht . Ik merk aan mezelf dat ik heel gehaast leef. Dit probeer ik bewust steeds even te stoppen door een paar keer diep in- en uit te ademen en tegen mezelf te zeggen: wat vandaag niet afkomt kan naar morgen Faj! Ik vind zoveel dingen leuk om te doen en ik moet nu echt keuzes gaan maken. Het dag- en nacht werken, begint zijn tol te eisen. Laatst was ik al een keer ziek en vannacht droomde ik dat ik naast iemand in de auto zat en hem aankeek en zei “gadverdamme wat word ik misselijk van jou”. Daarna werd ik wakker en moest ik naar de toilet rennen om over te geven. Ik werd dus misselijk ‘s nachts. Ik denk zelf van het feit dat ik te veel hooi op m’n vork neem. Ik ben in ieder geval niet zwanger. Mijn seksleven staat al maanden op een te laag pitje.

SEX

Ik ben nu 35 jaar, ze zeggen dat je seksleven als je richting de 40 gaat, alleen maar beter moet worden. Ik moet zeggen dat ik dit wel een ingewikkelde kwestie vind, nu ik vrijgezel ben. Ik heb heus wel het een en ander uitgeprobeerd, maar ik ben er niet echt over te spreken. Seks zonder gevoel is zeker niet alles en met wie moet je eigenlijk seks hebben? Als je een vast persoon uitkiest, gaat diegene je claimen of in het ergste geval wordt deze persoon verliefd(daar heb ik nu echt geen tijd en of zin in). Waar ik dus tegen aanloop is, dat als het op zo een punt aankomt, toch merk dat ik Fajah Lourens ben. Leuk voor op m’n CV denken de meeste mannen.

ARTIESTEN

Ik geef best vaak mijn nummer aan artiesten, omdat ik graag tracks met ze maak. Maar ik merk dat na dat er drie of vier appjes heen en weer over beats en studio afspraken (die nooit worden nagekomen), er altijd wel een vraag komt als: “op wat voor mannen val je, wat zoek je in een man of nog erger opeens midden in de nacht wat doe je”??? Hoe bedoel je “wat doe je”?? Ik ben aan het werk! Nog net geen 24 uur per dag! Daarnaast maak ik mijn eigen huis schoon, kook ik voor mijn kids, (gelukkig heb ik voor mezelf elke dag FITFOODS )en train ik elke dag, zodat ik over 5 jaar een imperium heb opgebouwd. Stuur me die fucking topline of app me niet.

Ik snap dat de doorsnee artiesten zonder kinderen en zonder een eigen bedrijf, ernaast optreden en vervolgens de rest van de tijd blowend in de studio doorbrengen. Maar ik heb geen tijd voor dat! Geen tijd om te appen over koetjes en kalfjes! Ik heb as we speak 89 ongelezen app-gespreken open staan.Ik heb niet eens de tijd om mijn nieuwe Moto telefoon, die ik heel graag wil gebruiken vanwege de dikke vette Hasselblad camera die erbij zit, te installeren.

moto

FRUSTRATIE

En dan gaat mijn halve blog ineens over mijn seksloze vrijgezelle leven en over de irritatie die ik heb naar de 20-jarige artiesten, die denken dat zij mij wel even het bed in kunnen appen. Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Ik vind het als ik erover nadenk best grappig. Ik ben 35 en draai nog steeds mee, zo kan ik het ook bekijken. Misschien had ik het andersom ook wel geprobeerd, maar bij deze jongens let it go! Ik heb een keer gedacht: Faj doe eens gek, dan maar wat jonger. Je leeft maar een keer en toen duurde het om precies te zijn 30 seconden (dit is niet overdreven). Dat was echt de druppel! Doe dan maar gewoon youporn en wat handwerk. Oke! Nu houd ik echt op over seks. Ik ben eigenlijk best heel gelukkig met hoe alles gelopen is. Ik heb namelijk alle tijd die je normaal in een relatie steekt, geheel toegewijd aan mijn bedrijf en dat heeft zijn vruchten wel afgeworpen. Ik word bijna dagelijks wakker met een nieuw idee.

KILLERBODY WORK-OUT IN JOU SPORTSCHOOL

Zo heb ik een 3 maanden Killerbody programma ontwikkeld voor in jouw sportschool. Vanaf Januari 2017 gaat we live. Dat betekend dat jij misschien wel mijn billen en benen work-out kan gaan doen in jouw sportschool. Ik heb drie geweldige Killerbody work-out groepslessen gemaakt. Deze Killerbody work-out groepslessen gaan gegeven worden in sportscholen door het hele land. Als je wel eens een training van mij hebt meegedaan, weet je hoe intensief deze trainingen zijn. Mijn 3 maanden programma voor in de sportschool bij jou in de buurt is er voor gemaakt om jou in 3 maanden resultaat te leveren, waar jij heel gelukkig van wordt dus zeker de moeite waard om aan deel te nemen.

VITAMINE

Naast mijn proteïnelijn met Berry de Mey, die volgende maand te verkrijgen is via mijnMKBM shop

killerbody

( heb ik ook mijn eigen vitaminepillen laten ontwikkelen. Er zijn zoveel vitamine op de markt, die veel te weinig werkende stof bevatten. Dit vind ik heel erg! Je denkt dat je vitamine slikt, maar het is gewoon placebo. Daarom heb  ik een  vitaminelijn samengesteld van pillen die we allemaal dagelijks nodig hebben ter ondersteuning van onze dagelijkse bezigheden en als we willen afvallen en of trainen. Je kunt deze vitaminelijn binnenkort in de MKBMshop online los of als abonnement bij mij verkrijgen. Dit houdt in dat je elke maand je vitamine op tijd opgestuurd krijgt en dus nooit meer zonder je basis vitamine hoeft te zitten. Ik zeg altijd maar gemak dient de mens.

vitamine d3

Liefs

Faya

Het Killerbody dieet  boek is de bestseller van 2016! Meer dan 100.000 mensen vielen af met dit dieet. Het boek komt in 2017 in meer dan 50 landen uit. Heb jij het killerbody dieet nog niet? Maar wil je wel 1 kilo per week afvallen. Koop hem dan nu hier