Stop wishing, start doing

//Stop wishing, start doing
Stop wishing, start doing

Project Description

Je bent geestdodend aan het scrollen door je Instagram tijdlijn en dan ineens BAM. In your face een killerbody van jewelste. Je vraagt je af waarom jij er eigenlijk niet zo bijloopt. Stop wishing, start doing!

#1 stop wishing, start doing
Ik hoor je denken, was het maar zo gemakkelijk. Maar jij denkt veel te moeilijk. We zijn inmiddels gewend dat je eenmaal wat moet doen, om het andere te krijgen. Wil je een mooie tas? Dan moet je werken. Wil je een killerbody? Idem dito. Het begin kan even lastig zijn want die sportieve levensstijl zit immers nog niet in je systeem. Probeer het je eigen te maken, en ik kan je vertellen, dat gaat sneller dan je denkt. Neem jezelf serieus, begin de sportmomenten in te plannen en houd je eraan. We zijn een groot voorstander van gedrevenheid maar start nooit te ambitieus want dat kan tegen je werken. We beginnen met drie gym-momenten per week (en dus niet elke dag).

#2 stop wishing, start doing
Top, jouw start doing-momenten zijn ingepland maar daarmee zijn we er nog niet. Een bezoekje aan de gym, leuk en aardig, maar hoe word je die fitchick die weet wat ze aan het doen is? Bij start-doing hoort uiteraard ook kennis opdoen. Kijk trainvideo’s op YouTube, Fajah haar video’s of lees het boek: Killerbody dieet. Het stukje kennis opdoen is meer dan fitnessoefeningen checken. Wist je dat trainen uiteindelijk maar 20% is om jouw doel te bereiken? De overige 80% bestaat uit de juiste voeding en rust. In de boeken van Fajah kun je veel over de combinatie voeding en sporten vinden maar ook op onze website. Supplementen zoals proteïne-shakes kunnen een goede aanvulling zijn op jouw nieuwe eetschema.

#3 stop wishing, start doing
Ja, je moet niet slechts wensen maar in actie komen en gewoon doen. En nee, je moet niet alsmaar naar anderen kijken. Vergeet niet dat Instagram de ultieme plek is om jaloezie los te pulken bij een ander. Dus laten we vooropstellen dat een kiekje van een killerbody op Instagram niet de reden moet zijn om een killerbody te wensen. Leef je gezond en zit je lekker in je vel? Dat is waar het om gaat! Een gezonde en sportieve levensstijl kunnen wij bij MKBM alleen maar aanmoedigen dus dat doen we ook. Maar jouw motivatie moet van binnenuit komen. The ultimate goal is not to look fit but to be fit.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: