fbpx

Voedings dagboek deel 3 Faya

//Voedings dagboek deel 3 Faya
Voedings dagboek deel 3 Faya

Project Description

Voedingsdagboek

Op naar de 18 procent vet. Ik zit volgens de laatste meeting op 21.5%. Ik ben best veel gezakt in een week tijd. Dit was mede dankzij twee extreem lage dagen. Ik had een shoot en ben twee dagen rond de 600/700 calorieën gaan zitten. Dit is absoluut geen goed voorbeeld maar gewoon een stomme actie. Ik had te lang lopen aan modderen. Ik heb een caloriebehoefte van ongeveer 1450 calorieën per dag. Veel mensen schrikken hier van. Het klinkt ook erg laag, maar ik elke keer als ik rond de 1600 calorieën ging zitten kwam ik aan. Ik ben wel van mening dat als mijn spiermassa toeneemt ook mijn verbranding omhoog gaat en ik dus langzaam steeds meer kan eten.

Op het moment wil ik wat vet kwijt rond mijn triceps, onder mijn billen, rondom mijn knieën en hamstrings. Helaas werkt het lichaam niet zo, dat je kan aanwijzen waar je vet weg wilt hebben. Ik zal daarom eerst nog meer vet verliezen aan bij mijn bovenlichaam en helaas ook in mijn gezicht. Ik krijg een verschrikkelijk afgetrokken gezicht. Heel veel mensen reageren daar negatief op: “ Jezus het is nu wel goed zo!”, “ Niet nog meer afvallen hoor” en “ Je slaat nu echt door!”. Sommige van deze mensen zullen het ongetwijfeld goed bedoelen en sommige zijn gewoon jaloers dat ze het zelf niet kunnen. Ik weet dat als ik nu eens consistent doorzet dat mijn benen eindelijk voor het eerst in mijn leven echt droog gaan worden. Ik zou zo graag eens een keer de spieren in mijn bovenbenen en hamstrings goed willen zien en cellulite vrij willen hebben. En met cellulite vrij bedoel ik ook in het velle zonlicht of die verkeerde TL balk in een paskamertje niks meer zie. Ja daar moet je heel diep voor gaan. Dat weet ik! Ik ben er zelf nog nooit geweest maar ik heb me laten vertellen dat als je dat punt hebt bereikt je het veel makkelijker vast houdt. De eerste keer is het moeilijkste en daarna wordt het makkelijker. Door je voeding rustig aan op te bouwen kun je ook weer een voller gezicht en bovenlichaam creëren. Ik heb besloten hier nu echt voor te gaan. Ik heb er 6 maanden voor uitgetrokken. Op dit moment schommel ik tussen de 1100 calorieën en de 1400 calorieën. Ik refeed (eens per week) en dan neem ik 1600 calorieën. Ik probeer twee lage dagen af te wisselen één hoge dag en ik haal mijn carbs vooral uit rijst, fruit en groenten.

Hieronder volgt mijn eetdagboek vanaf vet percentage 21.5.

Ik begin meestal om 13:00 uur met eten omdat ik eet via de IF manier. De IF methode heb ik uitgebreid beschreven in mijn vorige blogs.

Maandag

s morgens neem ik BCAA’s met veel water en koffie.

 13:00 uur  

Ik eet een bakje rivierkreeftjes met tomaat en een eetlepel hummus.

14:00 uur  

Ik eet een stukje gegrilde kipfilet met sla en komkommer.

Tussendoor neem ik een proteïne reep

18:00 uur   

Ik maak zelf een hamburger van tartaar en kruiden en eet hem in plaats van met brood met sla, tomaat en komkommer. Ik heb er wat truffelmayonaise aan toegevoegd

19:00 uur

Amandelmelk met een halve banaan en 60 gram aardbeien.

Dinsdag

 Vandaag heb ik de shoot voor Life After Foodbal. Volgens mijn coach moet ik ’s morgens vier rijstwafels met chocoladepasta eten. Ik heb de afgelopen week erg laag in calorieën gezeten en ik zou dan een pomp krijgen. Ik luister maar en eet een beetje tegen mijn zin in vier rijstwafels met Nutella.

IMG_4769

13:00 uur

Ik zit vol in de make-up en er is niet veel tijd om te eten ik eet tussendoor een bakje aardbeien leeg.

14:00 uur

Ik eet een proteïne reep tijdens de kledingwissel.

15:00 uur

Ik eet 100 gram tonijn met doperwten.

17:00 uurIk neem een proteïne shake

Thuis aangekomen hebben de kinderen op mij gewacht met eten. Ik maak rijst met groenten en Thaise groene curry.Na het eten eet ik een handje met rozijnen. Over de hele dag heb ik drie koffie gedronken en veel water

Woensdag

Op woensdag heb ik mama dag. Shai is om half één uit en ik besluit samen met hem een proteïne pannenkoek te bakken. Dit heb ik heel lang niet gedaan.

Hij heeft zelf liever een broodje met Nutella.

15:00 uur

Ik eet wat witte rijst met tonijn en groenten.

18:00 uur

Ik eet een groente omelet met zes eieren, waarvan een heel ei en de rest alleen het eiwit.

Na het eten neem ik nog een proteïne reep.

 

Donderdag REFEED

‘S morgens neem ik BCAA’s met veel water en koffie.

13:00uur

Rijst met tonijn en haricoverts.

14:00 uur

Atkins endulge chocolate coconut reep

15:00 uur

Twee Wasa lichtgewicht crackers met pindakaas.

18:00 uur

Ik ga vandaag uiteten met mijn liefde. Als ik een refeed dag heb, wil ik extra genieten van mijn eten en niet zomaar een extra bakje vlees eten. Ik eet 100 gram ribeye, 75 gram spareribs, een halve kip en patatjes met mayonaise.

IMG_4792

Daarna gaan we naar de lancering van de nieuwste Samsung Watch. We krijgen een VIP tafel met een hele grote fles vodka. Ik neem twee cola light en vijf grote groene olijven. Later komt er nog sushi langs. Ik eet in totaal vier maki’s.

Gijs is lekker begonnen met vodka zuipen en word heel dronken. Het is wel grappig als je zelf niet dronken bent. Ik dacht altijd dat hij normaal bleef doen met drank op maar niks is minder waar!

Vrijdag

Ik heb een drukke dag vandaag buiten MKBM om. Op vrijdag zit ik altijd in de studio aan mijn muziek. Vandaag heb ik een studio date met DJ/Producer Bad Dimes. Voor dat ik daarheen rijd, heb ik nog een meeting. Het is 12.00 en ik bestel een uitsmijter met rosbief op bruinbrood. Ik drink er een cappuccino bij.

IMG_4818

In de studio drink ik ’s morgens nog een proteïne shake

‘S avonds ga ik bij mijn vriendin eten. Ze heeft indo gekookt. Als ik binnenkom heb ik verschrikkelijke honger. Ze is op dat moment mais koekjes aan het bakken. Ik eet er twee. Ik ken de calorieën niet maar het is deeg, mais en heel veel olie. Daarna eet ik kipsaté (ik schep een klein beetje op) met twee eetlepels gele rijst. Ze heeft ook iets gemaakt met eieren en garnalen. Ik eet vijf eieren (maar niet al het eigeel) en garnalen. Als toetje heeft ze spekkoek. Ik eet een plakje.

S avonds moet ik draaien en drink ik alleen maar water.

IMG_4615

Zaterdag

Vandaag heb ik de opnamen voor mijn onlinetrainingsprogramma. Ik besluit vandaag gewoon smorgens te eten voor de energie. Ik heb maar drie uur geslapen en ben erg moe. Ik neem een banaan en cracker met pindakaas.Schermafbeelding 2015-10-31 om 22.58.14

Tijdens de opnamen neem ik wat kipfilet en een bakje aardbeien.

Na afloop van de opnamen (rond 16:00 uur) was ik zo moe dat ik meteen ben gaan slapen.

19:00 uur

Ik ben net wakker en heb honger. Ik bak zalm met waterkers en gnocchi.

21:00 uur

Ik neem een shake.

Ik moet vannacht werken en als ik rond een uur of drie thuis kom, eet ik drie eieren waarvan een heel en de andere alleen het eiwit met wat kip tomaat en huttenkaas

IMG_4762

Zondag

Ik word pas om 15:30 uur wakker. Dit is echt uitzonderlijk. Ik heb verschrikkelijke honger en bak weer een stukje zal met gnocchi en tuinkers.

17:00 uur

Ik bak een proteïne pannenkoek van Body & FIT en schenk er wat caramelstroop overheen.

19:00 uur

Ik eet 100 gram kippendijen met sla en doperwten.

Na het eten neem ik een bakje magere kwark met wat zoetstof.

Wil je ook een fit en gezond lichaam maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Word dan nu lid van een van onze online programma’s.  klik hier om lid te worden.

Details

Categories: