fbpx

Whey smoothie voor de kokosliefhebber

/, Recepten/Whey smoothie voor de kokosliefhebber
Whey smoothie voor de kokosliefhebber

Project Description

Begin jij al te watertanden bij het woord kokos? Speciaal voor alle kokosliefhebbers: De Coco Dream. De ultieme whey smoothie met jawel, kokos én eiwitten! De een wilt het liefst alles in kokossmaak (gebak, yoghurt, cocktail) en de ander moet er niets van hebben. Ik ben zo iemand die nooit of te nimmer genoeg krijgt van kokos. En ja, de cocktailkaart wordt dan ook in een seconde gescand op de onweerstaanbare piña colada. Eerlijk is eerlijk, bij kokos begint niet alleen het water uit je mond te lopen, in gedachte waan je je op een exotisch, tropisch oord. Give me some Whey Coco!

Een smoothie boordevol eiwitten, perfect voor na het trainen maar ook als tussendoor. Met deze smoothie krijg je kwaliteit-eiwitten binnen die het effect van jouw sportieve levensstijl vergroten. Hoe dan? Na het trainen schreeuwen je spieren om voeding oftewel om eiwitten. Voldoende eiwitten heb je immers nodig (lees: zijn cruciaal) voor het bouwen aan spiermassa én spierherstel. Maak na je training een Coco Dream, it’s so easy, onwijs lekker en je bent in de zevende hemel. Hunker je er al naar? Zo maak je het!

Bereidingswijze:

  1. Pak de blender, doe daar (optioneel) ijsklontjes in en ontdooid diepvriesananas.
  2. Doe er 1 schep van 100% Whey Complete Cocos bij
  3. Eventueel een halve banaan
  4. Doe water in de blender. Soja- of havermelk mag ook, dan wordt het iets romiger.
  5. Mixen maar!

En klaarrr! Was dat makkelijk of was dat makkelijk? Iedereen blij, jij én je spieren.
Een tip: gooi kokossnippers over de smoothie heen. Los van dat het lekker is, is het ook gezond. Kokossnippers bevatten namelijk diverse vitamines zoals vitamine B en mineralen zoals magnesium.

Geniet ervan! -X- Anne

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: