fbpx

Yeaah weer een droom samenwerking

/, Nieuws/Yeaah weer een droom samenwerking
Yeaah weer een droom samenwerking

Project Description

DROOM SAMENWERKING MET HOLLAND & BARRETT

Vanaf heden zijn mijn MKBM-producten verkrijgbaar bij alle Holland & Barrett  winkels. (Dit was voorheen de tuinen) en daar zijn we met ons team heel trots op. We zijn niet alleen trots op de geweldige samenwerking met Holland & Barrett maar we zijn ook reuzetrots op onze hoogwaardige MKBM-supplementen.

In 2013 begon mijn fit journey, ik wilde een keer écht fit zijn en niet alleen van buiten maar vooral ook van binnenuit. Ik geloof dat je van binnenuit jezelf gezond en vitaal kunt krijgen en dat de buitenkant dan vanzelf meebeweegt. Ik startte Mykillerbodymotivation (MKBM) om mezelf te motiveren en werd een motivatie voor anderen.

KILLERBODY DIEET

Ik schreef de bestseller ‘Killerbody dieet’. Dit boek werd al een hit nog voor het in de winkels lag!
In dit 12-weken dieet om af te vallen adviseer ik elke avond een caseïne shake. Dit is een proteïne shake met een langzaam eiwit. Deze shake geeft je een verzadigd gevoel en voorkomt dat je spieren afbreken tijdens een dieet. Je kan een caseïne shake ook nemen om je spieren sneller te laten herstellen na het sporten of als je vegetarisch bent om je basiseiwitten aan te vullen.

CASEINE SHAKE

Op de dag dat het boek uit kwam ontving ik 800 mailtjes met de vraag wat een caseïne shake is.
Dat was het moment dat ik wist dat ik mijn eigen lijn moest ontwikkelen. Nu, vijf jaar later hebben we een prachtige hoogwaardige lijn ontwikkeld zonder toegevoegde suikers en gezoet met de natuurlijke zoetstof Erythritol. Mijn missie is om zo veel mogelijk producten te lanceren die echt wat toevoegen aan de gezonde levensstijl.

MSM

Zo is MSM een van mijn favorieten. MSM draagt bij aan de aanmaak van collageen. Dat is geweldig voor de conditie van je huid en hiermee kun je zelfs je cellulite reduceren. MSM is absoluut mijn beauty geheim. Daarnaast drink ik zelf elke dag een vegan proteïne shake met bevroren fruit en ontbijt ik bijna ieder weekend met een proteïne pannenkoek.

ZELF LIEFDE IS DE KEY

Je dagelijkse voeding draagt voor een groot gedeelte bij aan hoe gezond en vitaal je bent, maar als je mij zou vragen wat de allerbelangrijkste sleutel tot een gezond en gelukkig leven is, luidt mijn antwoord: “lief zijn voor jezelf.”

Ik merk dat er zo veel mensen zichzelf naar beneden halen; “ik kan het niet, het lukt me niet, ik ben lelijk, ik ben dik, ik ben altijd moe”, etc.
Door deze negatieve uitspraken om te zetten in de positieve tegenovergestelde variant zal je je beter gaan voelen. “Ik kan het niet” wordt: “ik kan het wel. “Ik ben lelijk’ wordt: “ik ben mooi, van binnen en van buiten.”

Vanuit een positief gevoel is het veel makkelijker om gezonde keuzes te maken en te gaan bewegen. Wat zorgt voor een succesvol resultaat. Vanuit liefde voor jezelf wordt alles makkelijker. Vaak denken mensen dat ze ongelukkig zijn omdat ze overgewicht hebben en dan zeg ik altijd:’ Ik denk dat je het moet omdraaien: je hebt overgewicht omdat je ongelukkig bent.’

Als je gelukkig wordt met de situatie hoe hij nu is en jezelf 100% accepteert zoals je bent en met liefde naar jezelf kijkt is er ruimte voor verandering en zal je gezondere keuzes maken vanuit liefde voor jezelf.

Mijn missie is mensen motiveren, inspireren en activeren om de beste versie van zichzelf te worden. Vergelijk jezelf nooit met een ander, geloof in jezelf, heb jezelf lief, verwen jezelf en houd van jezelf precies zoals je bent. Je bent goed zoals je bent.

VANAF NU HOEF JE GEEN DAG MEER TE WACHTEN OP JE BESTELLING MAAR KAN JE HEM METEEN MEENEMEN BIJ EEN VAN DE HOLLAND & BARRETT WINKELS BIJ JOU IN DE BUURT

Laat je nog meer inspireren via mijn sociaal media accounts @mykillermodymotivation

Liefs,

Faj