De blog over aankomen als je verliefd bent werd zo goed gelezen, gedeeld en geliked. Dat ik mij enorm besef wat een hot item dit onderwerp is. Iedereen wilt er goed uitzien en zich goed voelen in zijn of haar lijf, maar als je verliefd bent, is er niets zo fijn als samen uit eten, bankhangen met lekkere toastjes, samen koken of lekker naar de bios met heel veel popcorn. Als ik naar mezelf kijk, herken ik dit helaas ook echt. De kunst is om tijdens je relatie ook fit te blijven. Je wilt natuurlijk niets liever als dat je man jou altijd de mooiste vindt. Helaas zie je dat koppels in een relatie zich steeds comfortabeler gaan voelen en het mooie strakke lijf met “killer” outfits langzaam veranderd in een wat voller lichaam, een joggingpak en je haar in de knot. Maar dit is niet te bedoeling! Wat kun je doen om ook tijdens je relatie happy en in shape te blijven?

Heel veel seksen en niet alleen lui op je rug liggen en alleen je vaginaspieren gebruiken, maar maak van je seksleven een heerlijke work out. Wat dacht je ervan als je eens een kwartiertje gehurkt aan de gang gaat? Dit kun je vergelijken met een deep squat en zo werk je dus niet alleen aan je seksleven, maar ook aan de groei en versteviging van je bovenbenen. Als je het tempo er dan ook nog een beetje ingooit zet je jouw vetverbranding ook nog een tandje hoger.

 • Kies een dag uit waarop je lekker kunt eten wat je wilt, dit maakt het veel makkelijker om de overige dagen vol te houden. Zo kun je uitkijken naar het moment dat je samen lekker alles gaat eten waar jullie zin in hebben.
 • Beperk het buiten de deur eten tot één keer in de week en als je wel vaker uit eten wilt of moet, kies dan voor vlees, kip of vis met groenten en laat de koolhydraten en toetjes staan.
 • Spreek samen af om lekker gezond te koken.
 • Plan avondwandelingen in van een uur in de buurt of rijdt naar een mooie locatie.
 • Spreek af om samen te gaan sporten. Let wel op dat je niet gaat discussiëren met elkaar over hoe en wat je moet gaan trainen. Wat je kunt doen om dit te voorkomen is om en om de training te bepalen en dan mag de ander daar geen kritiek op geven.

 

 

Vrijgezel zijn is zo erg nog niet. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die vrijgezel zijn er beter uitzien als mensen in een relatie, maar waarom is dat zo?

 

 • Allereerst zijn we vrij op de markt en weet je natuurlijk nooit waar je tegenaan loopt. Je wilt dus goed voor de dag komen als de liefde van je leven ineens voor je neus staat.
 • In je eentje een wijntje op de bank is best saai, dus laat je de drank makkelijker staan.
 • Helaas kunnen mannen vaak meer eten als vrouwen zonder dat ze meteen aankomen of opblazen en daardoor eten ze veel vaker waar ze zin in hebben. Als je vrijgezel bent, hoef je dat niet aan te zien en is de verleiding er dus niet om mee te eten.
 • Je hebt veel meer tijd voor jezelf en dus meer tijd om te trainen.
 • Je kunt je eten preppen en schaamteloos uit een aseksuele Tupperware bakje eten zonder dat je je hoeft te schamen voor je liefde.
 • Als je een sexdate hebt, doe je veel meer je best in bed als wanneer je in een relatie hebt. Je verbrandt dus tijdens je vrijgezelle seksleven meer calorieën.

 

Wil je ook in shape komen, maar weet je niet zo goed hoe? Ik heb hier GRATIS training video’s