Boost je huid en immuunsysteem

Voor de Cellulite Guide dat onder andere gaat over doorbloeding, het krijgen van een mooie huid, je lichaam ontzuren en voedings- en trainingsadvies, was ik op onderzoek uitgegaan. Hoe kunnen we nu het beste het verouderingsproces minimaliseren en de huid verbeteren. Ik wist al dat vitamine C en MSM de enige supplementen zijn die collageen aanmaken maar tegelijkertijd weet ik ook dat vitamine alleen goed worden opgenomen in de juiste omstandigheden en dat je ze anders zo weer uit plast. Hoe meer collageen je lichaam aanmaakt, hoe mooier en elastischer je huid wordt. Het is namelijk zo dat we vanaf ons 25ste jaar nog wel collageen aanmaken maar in veel mindere mate. Hoe fantastisch als mijn huid minder slap wordt, door meer aanmaak van collageen!

Je hebt allerlei varianten van vitamine C. Wist je dat vitamine C de opname van plantaardig ijzer bevordert? Over opname gesproken, Vitamine C neemt ook beter op met olie daarom adviseren ze het tijdens je maaltijd in te nemen. Voor liposomale vitamine C geldt dat niet. Omdat ik dagelijks een grote hoeveelheid aan supplementen inneem, vind ik deze vorm wel fijn. Dit vitamine C-supplement is vet oplosbaar. De liposomen beschermen de werkzame stof in het maag-darmkanaal tegen afbraak en tegelijkertijd worden ze onwijs snel opgenomen in de bloedbaan.

Wat is MSM poeder?

MSM poeder is een zwavel dat, net als vitamine C, de aanmaak van collageen stimuleert. Dit heeft niet alleen een positief effect op de huid maar ook op je haren en nagels. Bovendien heeft MSM naast de aanmaak van collageen nog meer voordelen: het zorgt o.a. voor flexibiliteit in spieren en bindweefsel, betere bloedcirculatie en zuivering van blaas en urinewegen. MSM poeder is essentieel voor het gezond functioneren van het lichaam.

Tot slot

Nadat ik structureel vier maanden Altrient C heb ingenomen heb ik mijn huid zien verbeteren. Het is niet een zodanig wondermiddel dat daarmee alle cellulite zijn bestreden. Nee, maar ik zie op mijn gezicht wel degelijk een mooie verbetering. Er is geen bewijs dat producten die collageen bevatten je huid verbeteren. Daarentegen is klinisch bewezen dat deze twee supplementen: vitamine C en MSM poeder de huid verbeteren. Kortom deze combinatie, vitamine C en MSM, is voor mij de meest effectieve manier om huidveroudering tegen te gaan en door het leven te gaan met een frisse en mooie huid.

Liefs, Fajah