fbpx

Dieetpillen

/Dieetpillen
Dieetpillen

Twin Slim #1 & #2.

Twin Slim #1 & #2 is een product dat uit twee afzonderlijk supplementen bestaat met als doel je te helpen bij een programma waarbij je gewicht (vet) wilt verliezen.

Iedereen kent wel de zogenaamde “fat-burner” advertenties die wonderen beloven met al even onwaarschijnlijke “before & after” foto’s. Laat ik gelijk duidelijk zijn: er bestaat geen supplement dat vet als sneeuw door de zon laat verbranden. Puur vanuit wetenschappelijk oogpunt zijn er maar enkele voedingsingrediënten die bewijs ondersteunen voor vetverbranding. Deze ingrediënten vind je o.a. terug in Twin Slim #1 & #2.

Twin Slim # 1

Een manier om ervoor te zorgen dat je niet te veel eet, is om je gevoel van verzadiging te verhogen. Een interessant ingrediënt in dit verband is Caralluma fimbriata. In India gebruikten jagers vroeger de bladeren van deze plant wanneer ze door de jungle trokken. Ze kauwden op de bladeren om het honger gevoel te remmen als ze geen eten meer hadden en op een of andere manier gaf het energie. De verminderde “trek” is ook in menselijke studies bevestigd. Als je mensen een gram Caralluma fimbriata-extract per dag geeft, zullen ze bijna 200 kcal minder per dag minder eten (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17097761).

Een ander interessant ingrediënt is Irvingia gabonensis. Door het nemen van 300 mg Irvingia gabonensis-extract per dag werd aangetoond dat zwaarlijvige mensen 4 kg per maand verloren (Lipids Health Dis 2009 2 maart, 8: 7.). Dit is extreem, maar ook andere onderzoeken met mensen met minder drastische resultaten maakt irvingia gabonensis nog steeds een effectief middel om gewicht te verliezen.

Twin Slim # 2

Ingrediënten die vetverbranding stimuleren: cafeïne en *catechines (*zit o.a. in groene thee).  Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een mix van deze twee het dagelijkse energieverbruik en vetverbranding stimuleren. Deze ingrediënten zijn samen met nog een aantal andere ingrediënten onderdeel van Twin Slim #2. Omdat Twin Slim #2 een opwekkend effect geeft is het een apart supplement geworden dat naar wens vlak voor en training gebruikt kan worden of niet meer na een bepaalde tijd van de dag om zo geen negatieve invloed op het slapen te veroorzaken. (Twin Slim #1 kan zonder dit effect wel later op de dag gebruikt worden).

Deel dit met je vrienden!

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.