fbpx

Fit met Faya

/Fit met Faya
Fit met Faya
Lieve Killerbody,
Ik vind het super dat je dit leest want dit betekent namelijk dat je al ver bent in deze Fit met Faya Challenge. Begin je net pas dan wil ik je adviseren om met de eerste week te beginnen. Heel veel succes en laat me weten hoe het gaat via #MKBM

Het weekmenu is steeds voor twee weken, en na twee weken komt er een nieuw weekmenu online.

Het voedingsschema is een dieetplan om af te vallen. De bedoeling is om minder te eten dan je verbrandt, waardoor je gaat afvallen. Door dit dieet krijg je minder eiwitten binnen, maar je wil geen spiermassa verliezen. Hiervoor heb ik elke dag een MKBM Vegan shake voorgeschreven. Als je dit niet lust, kun je ook kiezen voor de MKBM Caseïne of MKBM Whey Proteïne shakes. Ik heb de kortingscode FITMETFAYA aangemaakt, zodat je deze producten met 15% korting in de MKBMshop kunt bestellen.

Daarnaast komen in het voedingsschema de proteïne pannenkoeken voor. Je kunt de MKBM Protein Pancakes kant-en-klare mix kiezen en deze bestellen in de MKBMshop of je kunt deze zelf bereiden volgens het recept uit het Killerbody Dieet. Je vindt het recept onder de andere recepten die horen bij het voedingsschema!

Zorg dat je altijd je lunch voor de volgende dag voorbereid zodat je die kant-en-klaar mee kunt nemen naar je werk. Heel veel succes en laat me via de hashtags #MKBM en #fitmetfaya weten hoe het gaat.

Voedingsschema

Als er in een recept kip staat en jij eet dit niet, kun je dit altijd vervangen door vis of een vegaburger. De volgende richtlijnen zijn van toepassing:

– Het gewicht van vlees, vis of vegaburger is altijd 100 gram
– Het gewicht voor groenten is altijd 150 gram
– Het gewicht van pasta, rijst en aardappelen is altijd 100 gram gekookt

Klik hieronder om het weekmenu’s te downloaden!

Weekmenu 1&2

Weekmenu 3&4 

Weekmenu 5&6

Weekmenu 7&8 

Weekmenu 9&10

Weekmenu 11&12

Recepten

In het weekmenu vind je een aantal keer een gerecht benoemd staan met daarachter (recept). Je vind de recepten hieronder door op de link te klikken. Alle recepten zijn gebaseerd op 1 persoon. Wil je het gerecht voor meerdere personen maken? Doe dan het aantal personen x de hoeveelheid die nu vermeldt staat in het recept.

Recepten Fit met Faya wk 5&6

Recepten Fit met Faya wk 7&8 

Recepten Fit met Faya wk 9&10

Recepten Fit met Faya wk 11&12

Boodschappenlijstje

Je kunt zo naar de winkel met de bijgesloten boodschappenlijstjes. Deze zijn aangepast zodat je alle boodschappen voor 2 weken in een keer kunt doen! Houd er rekening mee dat een aantal voedingsmiddelen dienen worden ingevroren in verband met de houdbaarheid.

Klik hieronder voor het downloaden van de boodschappenlijstjes.

Boodschappenlijst week 1&2

Boodschappenlijst week 3&4

Boodschappenlijst week 5&6

Boodschappenlijst week 7&8 

Boodschappenlijst week 9&10

Boodschappenlijst week 11&12

Trainingsvideo’s

Klik op onderstaande foto om direct naar de trainingsvideo’s te gaan.