FIT ZIJN EN BLIJVEN

Aan het begin van mijn fit journey werd ik net 30. Ik was het zat om me continu vol te eten, ongelukkig te voelen in mijn lichaam en me vervolgens weer uit te hongeren. Dit was een proces dat zich keer op keer herhaalde. Na mijn deelname aan Expeditie Robinson besloot ik het anders te gaan doen. Ik wilde in balans zijn en me altijd gelukkig voelen in plaats van een continu schuldgevoel omdat ik mezelf weer had volgevreten tot ik misselijk en met een opgezette buik een restaurant uitrolde. Ik had zo veel geprobeerd, van een HCG-kuur en stackers tot de meest ongezonde pillen met de naam iomax. Ik heb al deze methodes uitgebreid toegelicht in mijn boek Killerbody Dieet.

HET ROER OM

Het roer ging om en ik startte een Instagram om mezelf te motiveren. Dit werd een motivatie voor anderen en kijk nu eens. Ik ben 8 jaar verder, ik heb vier bestsellers geschreven, mijn eigen MKBM proteïnelijn waar ik onlangs VEGAN en proteïne pannenkoeken aan toevoegde en ik ben midden in de ontwikkeling van mijn nieuwe bedrijf, Killerbody Food, waar ik nog een stapje verder mee ga op het gebied van gezondheid. Zo houd ik voor dit merk rekening met de verpakking en de natuur. Ook zullen er in de proteïnepoeders die speciaal zijn ontwikkeld voor supermarkten, tankstations en cateringbedrijven geen onnatuurlijke zoetstoffen meer zitten.

Ik ontwikkel mezelf met de jaren en wordt dus met de jaren bewuster van alles. Zo gaan we niet zo mooi om met moeder aarde die zo goed voor ons zorgt. We moeten allemaal ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat onze kinderen ook nog op een leuke manier kunnen opgroeien.

MIJN VISIE

Mensen helpen aan een Happy Healthy Lifestyle. Dit doe ik door jullie te motiveren, inspireren en activeren.

Met mijn eerste boek heb ik veel mensen mogen inspireren en ook weten te activeren. Zo vielen er meer dan 150.000 mensen af met dit dieet. Het Killerbody Dieet is het meest uitgebreide boek wat je maar kunt vinden als je meer informatie wilt over sport, voeding, lichaamstypes en een dieet. Het dieet is erg makkelijk te doen. Je haalt de boodschappen uit het lijstje en gaat 12 weken met je verstand op nul voor resultaat.

MAAK HET EEN LIFESTYLE

Wat ik wel heel belangrijk vind, is dat je van mij leert. Ik wil namelijk dat je het na de 12 weken zelf kunt doen zonder dat je op dieet bent of elk jaar weer op dieet moet. Met het Killerbody Dieet boek vind je alle tools om het daarna zelf te doen. Killerbody 2 is een receptenboek met 100 slanke recepten die je kunnen helpen om na de 12 weken zelf in balans te eten.

ACTIVEREN

Naast het Killerbody Dieet heb ik voor iedereen die dat wilt gratis trainingsvideo’s online staan. Als je dus even niet weet waar je moet beginnen check dan HIER de video’s en laat mij je motiveren. Als je een dagje over de streep bent gegaan, is het hek niet van de dam. Morgen is gewoon weer een nieuwe dag. Het is juist belangrijk dat je elke dag opnieuw weet te beginnen en je niet schuldig voelt over dingen in het verleden.

MIJN PERSOONLIJKE STRUGLES

 We zijn nu 8 jaar verder sinds ik mijn fit journey begon en ik heb sindsdien een prachtig bedrijf neergezet, mijn droomhuis weten te verwezenlijken en een fantastisch gezin met twee heerlijke kinderen en een hond (die eeuwig in de puberteit zit, maar waar ik toch dol op ben). Als ik nu naar mijn lichaam kijk, ben ik niet fit. Ik train al ruim drie jaar niet meer op de manier om echt super fit te worden.

Het begon bij de dood van mijn neefje Elfin wat afgelopen week 3 jaar geleden was. Wij kregen van de buurvrouw een boterkoek aangeboden en die at ik helemaal op. Ik ben namelijk een emotionele eter. Dit was de start van mijn vreetterugval. Even later kocht ik mijn droomhuis wat al 7 jaar had leeggestaan. Veel zaken waren onafgebouwd en de ellende begon. Ik stond om 07:00 polen te controleren en had nul kracht noch zin om te trainen of op mijn voeding te letten. Toen ging de vader van Shai dood en was ik helemaal niet meer gemotiveerd om mijn eten te preppen. De druk van buitenaf werd om er goed uit te zien na de succesvolle boeken werd alleen maar groter ik kreeg heel veel stress . Hoe kan ik, mevrouw Killerbody, nu niet in shape zijn? Ik verstopte me op vakantie als ik Nederlanders zag. Mijn billen waren weer terug veranderd in de hangbillen van mijn before foto en leken weer op een poffertjespan.

Toen ik een relatie aan ging met mijn goede vriend Igor had ik wel weer even een fijn gevoel. Het gevoel dat ik het niet allemaal alleen hoefde te doen. Hij begon met het CUPPEN van mijn benen en ik kreeg beetje bij beetje de motivatie terug om weer wat te gaan doen, maar toen sloeg de RUGPIJN toe… Ik kreeg verschrikkelijke pijn in mijn onderrug. De spirituele oorzaak (JE KUNT JE LEVEN HELEN) van onderrugpijn is geldzorgen. Dit kon ook best wel meespelen. Ik had me immers een megagroot huis aangemeten en ik had steeds meer mensen in dienst. Soms kwam er wel eens een angstgevoel naar boven, zoals: wat als het allemaal misgaat? Ik trainde nog twee keer in de week met Berry de Mey als revalidatietraining en liep elke chiropractor en rugspecialist af die er maar bestond. Ik las alle boeken over RUGPIJN tot het boek ZERO LIMITS op mijn pad kwam. Dat veranderde alles. Ik snapte na het lezen van dat boek waarom ik steeds meer ellende aantrok en wist alles binnen no-time weer om te zetten naar mijn eigen hand. Ik startte met dagelijkse meditaties en vond de rust in mijn hoofd en lijf weer terug. Ik accepteerde mijn lichaam zoals het eruit zag en kon het loslaten. Ik ben nu een jaar verder en ik mediteer zo veel mogelijk, doe mediatiewandelingen en ben sinds kort ook weer dagelijks aan het trainen. Ik voel me gelukkig en kan nu genieten van wat ik heb bereikt zonder als maar meer te willen. Voorheen dacht altijd dat ik pas gelukkig was als ik het perfecte lichaam had of als ik bepaalde doelen had behaald. Inmiddels geniet ik van elke stap ernaar toe. Nu houd ik ook van mezelf met een poffertjes kont.

BOEKEN

Ik lees veel boeken die mij heel veel inzichten hebben gegeven en daarom zou ik ze iedereen willen aanraden. Elk boek waar ik achter sta koop ik altijd in voor de MKBMshop. Neem maar even een kijkje in de shop om te zien welke boeken mij inspireerde. JE KUNT JE LEVEN HELEN en ZERO LIMITS zijn sowieso aanraders als het gaat om je spirituele groei en innerlijke rust en geluk. Voor zakelijke boeken zou ik je THINK AND GROW RICH, MILLIONAIRS MIND en RIJKE PA, ARME PA aanraden. KLIK HIER VOOR DE BOEKEN PAGINA.

Ik ga de aankomende tijd meer blogs schrijven over mijn  stappen naar succes en hoe ik omga met stress en mezelf weer weet te herpakken. Het leven is eigelijk een feestje en als je niets wat er in je leven gebeurd een negatief oordeel geeft is het ook niet negatief. Dingen gebeuren maar hoe jij er mee omgaat ligt in jouw handen.

Heel veel succes met jouw journey.

Liefs,

Faj

Ben je soms gestrest maar weet je niet zo goed hoe je van die stres gevoelens af komt dan heb ik een paar fijne online cursussen voor je die je kan doen klik hier voor de nooit meer zorgen of stres cursus