Mijn naam is Marleen. Ik woon in Amsterdam met mijn partner en 3-jarige zoon. 9 maanden geleden kreeg ik de diagnose borstkanker.

 

Het maakte me wakker. Ik begon meteen mijn intuïtie te volgen, iets wat ik eerder veel minder deed. Voor de diagnose en zeker toen ik moeder werd bleef ik mijn energie weggeven zonder op te laden, Hierdoor ervoer ik terugkerende periodes van vermoeidheid en depressie.

Ik heb mijn dieet veranderd, mijn gedachten aangepakt en de manier waarop ik met mijn energie omga. Ik heb bijna alles in mijn leven veranderd. Ik en mijn partner Remy geven alles uit wat we hebben, inclusief leningen en giften van familie en vrienden, omdat een natuurlijke en intuïtieve genezing op geest en lichaamsniveau nog niet volledig wordt vergoed, ondersteund en begrepen in onze maatschappij. Omdat ik weinig kan werken en Remy minder moest gaan werken om voor onze kleine man te zorgen kwam ik op het idee om voor wat extra inkomsten te zorgen.

 

Ik voelde me geïnspireerd om een kunstwerk te maken om andere vrouwen te inspireren. Het is een digitaal boek geworden met tekeningen die ik zelf heb gemaakt, en ik heb mijn persoonlijke verhaal ingesproken: het meisje met het grote hart, de reis van de vrouwelijke held. Ook vind je twee geleide meditaties in het boek.

 

Dit werk komt uit mijn hart. Ik hoop zoveel mogelijk vrouwen te bereiken met dit werk, om hen te ondersteunen op hun eigen reis, om hen te laten weten dat ze niet alleen zijn en dat ze mooi zijn zoals ze zijn.

 

Het boek is voor iedereen gratis te downloaden via deze LINK. Een donatie is meer dan welkom, maar voel je niet verplicht. Dit boek kan ook mijn geschenk aan jou zijn, omdat ik vind dat het belangrijk is om te delen en te geven. Aarzel niet om dit werk en de boodschap daarin met anderen te delen.

 

Je kunt het boek hier gratis downloaden.

 

Klik hier als je een gift wilt geven.

 

Heel erg bedankt voor je steun!