Looking for inspiring energie

INPIRE SPACE FOR RENT  

Als je je huur niet kan betalen moet je niet kleiner gaan wonen, maar harder gaan werken.

Heb je dezelfde vibe dan heb ik misschien wel iets voor jou.

Heel veel mensen weten niet precies wat ik doe. Het is ook heel veel. Ik begon als actrice, ben daarna gestart met ondernemen, ondertussen nog een keer moeder geworden en toen werd ik DJ. Ik schreef vijf bestsellers en startte naar aanleiding van die bestsellers een foodlijn die inmiddels bij 2000 winkels ligt. Daarnaast vind ik het ontwikkelen van bikini’s erg leuk omdat ik zelf nooit een mooie bikini kon vinden, en al helemaal niet voor kleine tietjes en toen ze heel groot waren eigenlijk ook niet. Al met al heb ik inmiddels twee prachtige bedrijven. We hebben kantoor in Diemen. Het een kantoor is drie verdiepingen met een dakterras. Inmiddels ben ik heel veel aan het automatiseren en kom ik tot de ontdekking dat ik een veel te groot kantoor heb. Mijn klantenservice is op afstand, onze logistieke partners zitten elders en veel van de mensen zijn inmiddels zzp’ers geworden. Ik had afgelopen week dus de keus: of het kantoor opzeggen en iets kleiners zoeken, of een huurder vinden voor de bovenverdieping.

 

 

Toen ik Mykillerbodymotivation begon, huurde ik een bureau bij een mediabedrijf. Dit was een kantoor waar verschillende bedrijven een plek huurden. Ik heb daar veel aan gehad. Ik heb veel geleerd van mijn concurrenten en er hing een gezellige sfeer. Toen ik terugdacht aan die prachtige tijd, wist ik het: ik wil die sfeer hier ook creëren. Een plek voor creatieve bedrijven of een creatief bedrijf. Samen lunchen, ideeën uitwisselen en elkaar inspireren. Daarom ben ik op zoek naar een huurder voor de eerste verdieping. Er passen maximaal 18 personen, maar ik denk dat 16 fijner is. We delen de keuken en er is een eigen toilet. Je hebt toegang tot het dakterras en op dagen dat wij thuis werken, kan onze ruimte gebruikt worden als vergaderruimte. Parkeren kan voor de deur. Heb je interesse, stuur dan een e-mail. De huur is €1700 inclusief 2 parkeerplaatsen. Het kan ook voor twee of misschien drie kleinere bedrijven. Dan wordt de huur verdeeld.

Ik ben op zoek naar inspirerende mensen, mensen die groot durven te dromen, mensen die geloven in zichzelf, mensen die obstakels als kansen zien, mensen die leven in een hoge frequentie, die focussen op kansen en niet op obstakels.

Heb je interesse kan je mailen naar pr@mykillerbodymotivation.com.