Medinose hielp mijn zoon binnen 1 week voor 80% van zijn hooikoorts af

Voor de mensen die mij al langer volgen is het misschien niet iets nieuws, maar omdat ik het zo een geweldig verhaal vind en het juist nu in deze corona tijd zo niet gewenst is om hooikoorts krijgen, (anders natuurlijk ook niet) deel ik dit nog een keer met jullie.

Mijn twee kinderen hebben allebei last van allergie. Tenminste… Shai had tot twee jaar terug hele heftige hooikoorts. Irem heeft eczeem en is zowat voor alles wat er bestaat een heel klein beetje allergisch. Dat is erg vervelend, omdat je hetgeen je allergisch voor bent niet kunt ontlopen.

Nu lees ik al heel veel mooie resultaten van mensen die de MKBM MSM Poeder gebruiken als het gaat om eczeem en allergieën. MSM helpt je tegen allergieën, maar heeft de vervelende eigenschap dat het wel heel vies is. Je moet dus echt even doorbijten als je het ’s morgens inneemt. Dit vindt mijn 19-jarige dochter niks, dus doet ze het niet.

Daarnaast kan het in sommige gevallen zijn dat je huid eerst iets verslechterd wanneer je start met de MSM Poeder. Dit komt zelden voor en gaat ook weer over. Het komt meestal voor bij mensen die het product nemen voor de verbetering van de huid en die dus al huidproblemen hebben voordat ze met MSM starten. Wanneer je het neemt voor allergieën of ontstekingen zal je huid er niet door verslechteren.

Irem kreeg bij het nemen wel een wat onrustige huid en dat was voor haar een reden om te stoppen. Zij kampt nu dus nog steeds met allergische reacties. Neem jij MSM en ben je van bepaalde klachten af? Zou je die met mij willen delen. Ik heb het tot mijn levensmissie gemaakt om supplementen te ontwikkelen die mensen echt helpen en ik ben daarom echt benieuwd naar jouw verhaal!

Shai, mijn zoon, kreeg twee jaar terug zoveel last van zijn hooikoorts dat ik ten einde raad was. Hij lag te huilen en zat boos en geïrriteerd op de bank met natte doekjes op zijn ogen. Het was zo erg dat hij ook niet naar school kon. Wij wonen buiten en dat was voor hem verschrikkelijk. Ik heb toen op mijn insta een oproep gedaan of jullie tips hadden buiten de pillen die er op de markt zijn. Ik ben zelf namelijk geen voorstander van dat soort medicatie maar probeerde het natuurlijk wel. Shai werd er moe van en het hielp niets. Ik kreeg heel veel reacties via mijn DM en wat opvallend was, was dat ik ook veel reacties kreeg van mensen die mij vroegen om de tips te delen. Er waren namelijk heel veel mensen zoals Shai. 

Van een kennis kreeg ik het contact van een natuurarts (met een wachtlijst van 3 weken) en ik maakte een afspraak. Ondertussen ben ik met twee adviezen van volgers aan de slag gegaan.

1) Pollen en honing van bijen uit mijn regio

Wanneer je honing en pollen uit de regio gebruikt en blootstelt aan je lichaam bouw je langzaam aan weerstand op tegen deze specifieke pollen. Het is belangrijk dat je daar al in januari mee begint zodat je de tijd hebt om het op te bouwen, dus daar waren we eigenlijk al te laat mee.

2) De medinose 2 (€39,90 in aanschaf)

De Medinose is een anti-allergie apparaat tegen hooikoorts, huisdierallergie en huisstofallergie. De Medinose geeft een effectieve verlichting met behulp van rood licht en infrarood lichttherapie door slechts 2 behandelingen van circa 3 minuten per dag. Door middel van twee nauwkeurig bepaalde lichtgolflengtes zorgt de Medinose voor een dubbel krachtige aanpak van geïrriteerde neusslijmvliezen. Daarnaast is het grootste wapen tegen hooikoorts de lichttherapie op 660nm (nanometer). Deze vormt een beschermlaagje op de gevoelige delen voor pollen en andere allergie-opwekkers in de bovenste luchtwegen. Daarnaast zorgt de 940nm infrarood golflengte voor een verbeterde doorbloeding, betere zuurstoftoevoer en snellere afvoer van afvalstoffen. Door 2 maal per dag 3 minuten de Medinose lichttherapie toe te passen, worden de klachten langzaam minder. Na de eerste positieve effecten kan de behandeling afgebouwd worden naar een behandeling per dag.

Wij zijn hier meteen mee begonnen. Tijdens de tijd dat Shai hem in zijn neus had ging zijn neus enorm jeuken. Gelukkig duurde dat maar heel even. We deden het drie keer per dag. Na èèn week waren Shai zijn klachten met 80% verdwenen. Ik was hier zo door verrast dat ik dit meteen met jullie ben gaan delen via de socials, wat resulteerde in een uitverkochte Medinose in heel Nederland. Medisana is de ontwikkelaar van dit geweldige apparaatje en heeft mij toen benaderd voor een samenwerking. Deze is tot stand gekomen en daar ben ik heel blij mee. Medisana heeft namelijk geweldige producten waar ik 100% achter sta en die het leven van ons makkelijker maakt. Ik deel dit verhaal nu al twee jaar en heb heel veel mensen hierdoor van hun hooikoorts af kunnen helpen. Ik wil er nu wel bij vertellen dat ik ook een paar reacties heb ontvangen van mensen waarbij het niet werkte, maar dit waren er echt maar een paar. Het advies is om de behandeling elk jaar opnieuw te starten, maar bij Shai is dit echt minimaal. Zijn hooikoorts is nooit meer zo erg terug gekomen. Zodra hij last heeft doen we het twee a drie keer en dan is het snel weer weg.

Voor de mensen waarbij het niet geholpen heeft en daarnaast ook nog geen MKBM MSM Poeder gebruiken lees hier de blog over wat MSM voor je kan betekenen. Dit heeft wel een iets langere tijd nodig om zijn werk te doen maar kan je zeker ook helpen tegen allergieën.