MKBM Motivatiedag

/MKBM Motivatiedag
MKBM Motivatiedag

Iedereen heeft wel eens extra motivatie nodig

Of dat nu op het gebied van sporten, gezond eten of je carrière is. De MKBM Motivatiedag staat helemaal in het teken om jou te motiveren, je valkuilen te ontdekken en je sterke punten naar voren te halen.

De MKBM motivatiedag is uitgesteld en zal op een latere datum dan 31 augustus 2019 plaatsvinden. Hou de site in de gaten voor de nieuwe datum.

MOTIVATIE

We zijn allemaal wel eens even de motivatie kwijt… Of dit nu gaat over fit en gezond zijn, je carrière of je privéleven. Voel jij je wel wel eens schuldig als werkende moeder of wil je voor jezelf beginnen, maar durf je de stap niet te nemen? De MKBM Motivatiedag zal jou motiveren om voor jezelf te kiezen, van jezelf te houden en je doelen te realiseren. 

WORK-OUTS

Work-outs mogen op deze inspirerende dag natuurlijk niet ontbreken. We starten de dag met lezingen en eindigen met de work-outs. Na de Total Body Workout van Faya volgen de Booty Wouk-Out van Naomy van Beem en Buikspieren Work-out van Alex Maas. We eindigen deze mooie dag met Yoga/meditatie gegeven door Jaclyn Fruneaux.

INSPIRATIE

Laat je op deze dag eens lekker inspireren door de variërende sprekers. Faya staat bekend om haar motiverende lezingen en zal de hele dag aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden en jullie te inspireren met haar persoonlijke verhalen. Naast Faya zullen er twee geweldige gastsprekers aanwezig zijn die jullie op een geweldige manier mogen inspireren.

PROGRAMMA

Of dat nu op het gebied van sporten, gezond eten of je carrière is. De MKBM motivatie dag staat helemaal in het teken om jou te motiveren, je valkuilen te ontdekken en je sterke punten naar voren te halen.

ACTIVITEITENGEHOST DOOR
LEZING OVER MOTIVATIEFAYA LOURENS
LEZING OVER VEGAN FOOD & LIFESTYLENANNEKE SCHREURS
LEZING OVER ZELFLIEFDESHANTI SCHIKS
WORK-OUT TOTAL BODYFAYA LOURENS
WORK-OUT BOOTYNAOMY VAN BEEM
WORK-OUT BUIKSPIERENALEX MAAS
YOGAJACLYN FRUNEAUX

KOM EN ZIE

De MKBM Motivatiedag staat geheel in het teken van motiveren. Daar mogen de nodige gastsprekers niet ontbreken. Laat jij je motiveren door niemand minder dan Faya Lourens of Naomi van Beem?

Faya Lourens

Faya Lourens is uitgegroeid tot het boegbeeld op gebied van sport en voeding. Naast vier bestsellers is zij de oprichtster van het online platform Mykillerbodymotivation waarmee zij heel Nederland dagelijks motiveert.

In 2016 lanceerde Faya haar eerste boek: Killerbody Dieet. Het boek was al een bestseller voordat het in de winkels lag dankzij 15.000 verkochte exemplaren in de voorverkoop. Het boek kwam dan ook binnen op nummer 1 in De Bestseller 60-lijst. Killerbody Dieet stond 78 weken in de lijst van bestverkochte boeken waarvan 26 weken in de top 5.

In januari 2017 kwam het vervolg uit: Killerbody 2. Ook Killerbody 2 kwam binnen op nummer 1 met direct daaronder Killerbody Dieet op nummer 2. Nooit eerder is het een schrijver gelukt om twee boeken op nummer 1 en 2 in de bestsellerlijst te hebben.

Killerbody 3: Back in Shape ligt inmiddels in de winkels. Het derde boek is geschreven voor vrouwen die na de zwangerschap weer back in shape willen komen. Ook lanceerde Faya haar eerste e-book om van cellulite af te komen: De Cellulite Guide.

Tegenwoordig is zij een veelgevraagde motivational speaker en inspireert zij mensen gezond te leven en hun doelen te bereiken.

Naomy van Beem

Naomy van Beem is personal trainer en social influncer. Met haar Instagram-account weet ze haar duizenden volgers te inspireren en motiveren met haar training video’s en prachtige foto’s.

Naomy staat bekend om haar Hustle Hard Booty Workouts met de Hustle Hard weerstandsbanden. Naomy is op de MKBM Motivatiedag aanwezig en geeft haar welbekende Hustle Hard Booty Workout.

Alex Maas

Alex Maas is personal trainer en bekend van reality-tv op de Nederlandse televisie. Hij heeft in 2019 als winnaar uitgeroepen van het programma WFL Boxing Influencers. Op 21 mei lanceert Alex zijn eerste boek genaamd Het Stoere Mannen Dieet.

Het Stoere Mannen Dieet is dieetboek. In dit boek staat een 8-wekendieet waarmee je tot twee kilo per week kunt afvallen en bevat trainingsschema’s voor thuis, in de sportschool en op voor op vakantie. Het boek staat vol handige tips over voeding, training, afvallen en aankomen en Alex leert helpt je in drie stappennaar een sixpack. Alex is op de MKBM Motivatiedag aanwezig en geeft een buikspieren work-out.

Shanti Schiks

Shanti Schiks is geboren in Amsterdam en SPH afgestudeerd. Op 22 juli verloor zij haar zoontje, zijn geliefde oma Pauline en haar ex in een familiedrama. Deze gebeurtenis dwong haar om alles te omarmen wat daarop volgde.

Shanti nam de weg naar binnen, vluchte niet voor wat er gebeurd was en schreef alles op in het een boek met de naam Elfin. Shanti bedacht de sElfin Way – een methode om mensen te helpen en inspireren om meer van zichzelf te (leren) houden. Deze methode schreef ze uit in haar tweede boek De Kracht van Zelfliefde. Op 31 augustus geeft Shanti Schiks een inspirerende lezing over zelfliefde en de methode die zij ontwikkeld heeft.

Jaclyn Fruneaux

Jaclyn Fruneaux is van Balance Your Journey. Met haar yogalessen brengt ze het fysieke, mentale en emotionele lichaam in verbinding door stilte, beweging en ademhaling.

Jaclyn Fruneaux is van Balance Your Journey. Meer dan 10 jaar geleden begon haar yoga journey toen ze de diagnose fibromyalgie had gekregen. Ze was niet in staat om te sporten, maar voelde dat niet bewegen haar alleen maar zieker maakte. De jaren erna leerde ze dat yoga zoveel meer was dan haar lichaam sterker te maken. Het ging om eenheid van het fysieke lichaam, mentale lichaam en emotionele lichaam. Tijdens haar 4-jarige RAJA opleiding begon haar echte reis. Een reis die niet naar buiten, maar naar binnen was. Een reis waarin ego de strijd nog wilde voeren, maar haar ware zelf rust en liefde verkoos boven strijd. Met Balance Your Journey creëert ze eenheid en helpt ze je terugkeren naar balans en welbevinden. Haar lessen zijn voor je fysieke, mentale en emotionele lichaam. In haar lessen brengt ze deze in verbinding door stilte, beweging en ademhaling. Tijdens de MKBM Motivatiedag zal zij afsluiten met een liefdevolle yin flow waarin de vrouwelijke energie in haar kracht mag staan.

Nanneke Schreurs

Nanneke Schreurs is orthomoleculair therapeut, voedingsdeskundige, personal trainer, yogadocente en (vegan) kookboekenschrijfster.  In 2015 opende zij Optimal Health Studio waar zij met het team mensen begeleiden op het gebied van voeding, training en ontspanning.

Nanneke schreef het boek Fit Vega(n) Food dat in 2018 is uitgebracht. Nanneke werkte samen met Faya aan de succesvolle Killerbody boeken. Nanneke zal op de MKBM Motivatiedag een lezing over een vegan lifestyle geven.

BEN JIJ ER OOK BIJ? KOOP NU JOUW EARLY BIRD TICKETS!