Jeanne’s ervaring met het Killerbody Dieet!

Hallo allemaal,

 

Na ontzettend veel diëten, sporten in sportscholen, afvalshakes, intakegesprekken en andere dingen geprobeerd te hebben, heb ik het boek van Fajah Lourens gekocht: het Killerbody Dieet.

 

Instagram: @jnnnnne

Het lukte mij altijd wel om af te vallen, maar de kilo’s kwamen er net zo snel weer aan. Ontzettend veel jojoën maar nooit de motivatie hebben om echt mijn levensstijl te veranderen. Achteraf gezien denk ik nu dat dit boek mijn redding is geweest. Want laten we eerlijk zijn, ik wilde na jaren van onzeker zijn en lichamelijke klachten zelf weer kunnen shinen mét een Killerbody! En met een kindje van bijna drie jaar kan je jezelf niet meer verschuilen achter “maar ik heb mijn zwangerschapskilo’s nog”. Ik wilde niet meer na te hoeven denken over kleding, Geen 50 shades of black meer maar gewoon iets pakken en aantrekken. Geen ziekenhuisdieet met droog brood, ei en droge kip, maar echte tips en handvaten om het vol te kunnen houden. Een soort van nieuw leven 2.0. Een dieet met oefeningen die menselijk zijn, duidelijk omschreven zijn en lekkere verfrissende recepten.

 

Ik combineer het boek met mijn eigen rondje hardlopen, dit doe ik een keer per week en ik ben bijna 30 kg kwijt. Lieve mensen en Killerbodies to be: als ik het kan, kan iedereen het!

 

Ben ben jij ook zo onder de indruk van Jeanne’s resultaat? Word dan lid van Work-outs by Faya! Elke maand nieuwe trainingsvideo’s, meerdere trainingsschema’s en tips voor jouw dieet plan. Daarnaast heb je ook toegang tot de MKBM app en krijg je de exclusieve MKBM Membercard. Meer info vind je hier!