Sharon’s ervaring met het Killerbody Dieet!

Mijn ervaring met het Killerbody Dieet.

 

Eigenlijk ben ik al vanaf de middelbare school heel erg onzeker geweest over mijn lichaam. In vergelijking met al mijn leeftijdsgenoten in die tijd was ik veel en veel voller. Dit zorgde ervoor dat ik er ieder moment van de dag mee bezig was en ik me er heel erg ongelukkig door voelde. In deze tijd deed ik een paar pogingen om af te vallen, maar mijn gebrek aan kennis zorgde ervoor dat dit tot niets leiden. Ik was nog jong en heel gezond waren mijn pogingen ook niet.

Instagram: @shaaarrrr

Naarmate ik ouder werd ging ik mijn lichaam accepteren maar was ik nog steeds niet gelukkig. Ik heb heel veel pogingen gedaan om te sporten maar nooit hield ik het lang vol. Zo ging ik een aantal weken achter elkaar twee keer per week naar de sportschool en zo ging ik maanden achter elkaar niet. Het lukte me niet om fanatiek te worden. Ook legde ik de focus nooit eerder op eten. Ik dacht altijd dat ik niet op mijn eten hoefde te letten omdat ik aan het ‘sporten’ was. Super dom!

 

Op mijn 20e ging ik het huis uit en toen is het vooral qua eten helemaal mis gegaan. Mijn moeder was altijd bezig met sporten en gezonde voeding en daardoor at ik elke avond gezond. Dit viel allemaal weg. In het begin kookte ik nog netjes elke avond, maar al snel werden deze maaltijden ingeruild voor vette hap van thuisbezorgd.

 

Ik weet niet meer precies wat de omschakeling was, maar opeens was ik het helemaal zat. Ik had al heel vaak het Killerbody dieet voorbij zien komen en ik wilde het zelf gaan proberen. Ik weet niet waarom maar het boek sprak me aan. Op 5 januari 2017 kocht ik het boek en ik las het in één avond uit. Ik leerde over voeding en ik leerde over sporten. Bij elke bladzijde die ik las nam de motivatie toe. Ik had echt zin om te beginnen. Op 16 januari 2017 ben  ik begonnen met het dieet en ben er eigenlijk zonder verwachtingen ingestapt. Zo kon het alleen maar meevallen toch?

 

Ik had niet verwacht dat het dieet me zo zou meevallen. Ik had geen moment van de dag honger en had echt geen behoefte aan junkfood. Ook het sporten ging super lekker vanaf dag één. Ik kreeg er plezier in en ik kreeg eindelijk die welbekende kick van het sporten! Ook de resultaten die ik boekte door het sporten deden me goed. Mijn lichaam werd strakker en dit zorgde alleen nog maar voor meer motivatie.

 

Na vier weken begonnen mensen in mijn omgeving de progressie op te merken en die complimenten deden mij echt goed. Het gaf me een enorme boost om verder te gaan. De weken gingen voorbij en de kilo’s vlogen eraf. Eindelijk voelde ik me, na al die jaren, gelukkig met mijn lichaam.

 

Natuurlijk heb ik wel eens wat aangepast aan het schema omdat ik bepaalde dingen niet lekker vond. Ook heb ik wel eens iets extra’s gegeten, zoals: een bakje kwark, een cracker met kipfilet of een rijstwafel met pindakaas. Dit deed ik vaak ’s avonds in de weekenden, om toch een beetje dat ‘snack-gevoel’ te krijgen tijdens het kijken van bijvoorbeeld een film. Tijdens het dieet heb ik heel veel aan cardio gedaan. Ook deed ik krachttraining en kickboks. Tot de dag van vandaag kan ik hier niet meer zonder en geniet ik er echt van.

 

Mijn lifestyle is compleet veranderd en dit heb ik echt te danken aan het Killerbody dieet. Ik ben in totaal 13,5 kilo afgevallen en sinds april 2017 op gewicht gebleven. Eindelijk eet ik op een goede manier, train ik hard en voel ik me gelukkig! En natuurlijk cheat ik ook nog wel eens en sla ik er soms nog een beetje in door maar gelukkig herpak ik mijzelf de volgende dag altijd weer. Balance is the key!

 

Als ik het kan, kan iedereen het!

 

Wow! Ben ben jij ook zo onder de indruk van Sharon’s resultaat? Word dan lid van Work-outs by Faya! Elke maand nieuwe trainingsvideo’s, meerdere trainingsschema’s en tips voor jouw dieet plan. Daarnaast heb je ook toegang tot de MKBM app en krijg je de exclusieve MKBM MembercardMeer info vind je hier!