Rijk worden met het internet. We hebben het allemaal wel eens om ons heen gehoord. Ik ben er best gevoelig voor. Zo kocht ik met mijn onwetende hoofd allemaal cryptomunten vlak voordat deze hele markt inzakte. Dit deed ik omdat mensen om mij heen er opeens heel veel geld mee verdienden. Inmiddels ben ik zelfs vergeten op welke websites ze allemaal staan en wil ik het eigenlijk ook niet meer weten. Toch zijn er ook businesses waar je wel heel veel geld mee kunt verdienen vanachter je computer. Lijkt het je niet heerlijk? Lekker de wereld over reizen en in een leuk en gezellig koffiezaakje ergens op Bali een paar uurtjes achter je computer wat content maken om daar vervolgens je geld mee te verdienen?

AFFILIATE MARKETING

Ik verdiende mijn eerste internetgeld in 2016 met affiliatiemarketing. Dit ging om een bedrag van 9600 euro. Ik verdiende dit door een boek te promoten waar ik natuurlijk wel helemaal achterstond. Het ging om een digitaal boek wat uit mijn hoofd 37 euro kostte. Het was een dieetboek en ik had op dat moment zelf nog geen boek geschreven. De schrijver van het boek had mij benaderd voor een affiliatie campagne via PAYPRO, Dit betekent dat ik zijn product promoot op mijn kanalen en dan een kickback fee per verkocht exemplaar verdien. Deze schrijver bood mij  20 euro aan en dat was dus meer dan dat hij zelf overhield. Dit is natuurlijk erg slim, aangezien ik het boek daardoor vaak promootte op mijn kanalen. Het boek ging over intermittent  fasting. Ik probeerde het eerst zelf drie maanden uit en was fan later schreef  ik  zelfs  over  deze methode in mijn eigen boeken. Ik sta 100% achter deze manier van eten. Het is erg belangrijk dat als je een product promoot, je er wel achter staat. Jouw volgers moeten jou geloven en vertrouwen en overgaan tot de aankoop van het product wat jij aanbiedt. Als je dit vertrouwen beschaamd zullen ze nooit meer wat kopen. Inmiddels doe ik niet zo veel meer met producten van een ander maar heb ik mijn eigen producten ontwikkeld. Dit zijn stuk voor stuk producten waar ik achter sta en de meeste gebruik ik ook zelf dagelijks.

WIL JIJ MIJN PRODUCTEN PROMOTEN TEGEN BETALING?

Inmiddels sta ik dus ook aan de andere kant van de affiliatie marketing en ben ik op zoek naar leuke mensen met een sportieve doelgroep die graag bewust leven en bezig zijn met een gezonde levensstijl om mijn producten te promoten. Hiertegenover staat een kickback fee van 25% over wat je verkoopt zonder dat je hoeft te investeren. Je kunt zoveel producten promoten als je zelf wilt en ook op de manier hoe jij het wilt. Dit kun je doen middels Instagram, in een blog of gewoon met een link op jouw website. Heel veel mensen gingen jou al voor en verdiende heel veel geld op deze manier.

Wil je één van mijn producten promoten via jouw kanalen? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens naar backoffice@mykillerbodymotivation.com.

De affiliatie marketing is heel breed zo kan je via verschillende platformen jezelf aanmelden als influencers en al vanaf 1000 volgers geld verdienen.

Wil je weten waar je moet beginnen? Klik dan HIER. Dit is geen onzin ik ben zelf het levende bewijs.

Wil je één van mijn producten promoten via jouw kanalen? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens naar backoffice@mykillerbodymotivation.com.