Help wat moet ik eten

Herken je het gevoel van complete besluiteloosheid wanneer je in de keuken staat? Je hebt geen idee wat je moet koken, er zijn geen boodschappen in huis, en meal prepping is al helemaal niet aan de orde. Dit is een van de grootste oorzaken waarom mensen ongezonde keuzes maken en hun doelen niet bereiken. Maar geen zorgen, wij hebben dé oplossing voor jou!

Met onze nieuwe Killerbody-app hoef je nooit meer te stressen over wat je moet eten. Of je nu wilt afvallen, gewoon gezonder wilt eten, of niet weet hoe je überhaupt een maaltijd moet bereiden, deze app is er voor jou. We hebben meer dan 650 recepten beschikbaar, speciaal samengesteld om je te helpen je doelen te bereiken. Van keto tot koolhydraatarm of een gezonde lifestyle: alles zit erin!

 

Zoals jullie inmiddels wel weten, vast ik 16 uur per dag. Dit doe ik vanwege de vele voordelen die vasten met zich meebrengt, waaronder het verhogen van je metabolisme. Nadat ik drie maanden gewend was aan het vasten, heb ik een keto-dieet toegevoegd. Wat er toen gebeurde, is echt geweldig: ik viel vijf kilo af en werd voor het eerst in mijn leven echt droog. Zo droog ben ik nog nooit eerder geweest! Ik heb wel vaker heel fit geleken, maar zo droog op mijn armen (die ‘kipfiletjes’) en benen was ik nog nooit geweest.

Het mooiste van dit verhaal is dat ik ben begonnen omdat ik richting de overgang ga en veel heb gelezen over de positieve effecten van een keto-dieet en vasten op je hormonen, stemming en gezondheid. Ik had mijn lichaam volledig geaccepteerd en was er eigenlijk niet meer mee bezig. En toen, ineens, kreeg ik het resultaat waar ik jaren van had gedroomd. zo werkt het vaak wel. Als je dingen los laat komen ze vanzelf naar je toe.

Wat maakt deze app zo uniek? Simpel! De app neemt al het denkwerk uit handen:

Geen gedoe meer met macro’s en calorieën tellen
De app berekent precies welke macro’s en calorieën je nodig hebt op basis van jouw doelstellingen. Je hoeft dus niet meer eindeloos etiketten te lezen of te puzzelen met voedingswaarden.

Eenvoudig wisselen van recepten
Geen zin in het geplande recept van de dag? Geen probleem! Je kunt recepten eenvoudig verwisselen en toch binnen je dagelijkse voedingsdoelen blijven. Zo hoef je nooit meer hetzelfde te eten en blijft je dieet gevarieerd en leuk.

Rekening houden met allergieën en voorkeuren
Vul in welke allergieën je hebt en welke ingrediënten je niet lekker vindt, en de app stelt een voedingsplan op maat samen. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over ongewenste ingrediënten in je maaltijden.

Altijd een antwoord op de vraag: ‘Wat eten we vandaag?’
De app maakt niet alleen een voedingsschema voor je, maar stelt ook automatisch boodschappenlijstjes samen. Geen onverwachte bezoekjes meer aan de supermarkt of stress over ontbrekende ingrediënten. Met één druk op de knop heb je alles wat je nodig hebt om een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Makkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners
Geen keukenprins(es)? Geen zorgen! De app bevat stap-voor-stap instructies en handige video’s voor elk recept. Zelfs als je nog nooit hebt gekookt, tover je binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel.

Stel je eens voor dat je nooit meer hoeft na te denken over wat je gaat eten, dat je zonder moeite je voedingsdoelen behaalt en dat je elke dag geniet van heerlijke maaltijden, volledig afgestemd op jouw smaak en behoeften.

Wil je afvallen? Dan helpt de app je om je calorie-inname te managen Wil je spieren opbouwen of gewoon lekker gezond eten? De app biedt ook daar de perfecte macro verhoudingen voor. Of je nu een drukke professional bent, een ouder met weinig tijd, of iemand die worstelt met het plannen van gezonde maaltijden: onze Killerbody food app is dé oplossing die je leven een stuk eenvoudiger maakt.

Di 1 oktober kan je hier de download link vinden.