enEnglish

Killerbody dieet

In april 2016 lanceerde ik het boek Killerbody dieet. Het boek is een rode draad voor mensen die willen afvallen en gezonder willen leven. Het boek staat bordenvol tips, gezonde recepten trainingsschema’s voor in de sportschool en voor thuis en een uitgeschreven dieet plan.

Ik heb een dieet gemaakt voor 12 weken verdeeld over 3 fases, elke fase duurt 4 weken. Naast het afslankdieet heb ik ook rekening gehouden met fanatieke sporters. Heb jij een vet percentage onder de 24% en sport jij minimaal 4 dagen per week kun jij ook het dieet voor sporters volgen. In het boek staan boodschappenlijstjes, zodat je niet meer hoeft na te denken over de boodschappen.

Houd jij je exact aan mijn dieet kun je een kilo per week verliezen.

Heel veel succes!

Liefs,
Fajah

Killerbody 2

Killerbody 2 Receptenboek is uit! Het vervolg van Killerbody Dieet zal ervoor zorgen dat jij je gezonde leefstijl kunt vasthouden en op je gewenste gewicht blijft of die laatste kilo’s verliest. Met Killerbody 2 kun je je eigen voedingsschema maken en heb je keus uit 100 snelle en slanke recepten! Alle recepten zijn binnen 15 minuten te maken en ook voor de vegetariërs staan er recepten in!

Download het week Schema Killerbody

Bekijk de boeken in de shop