Killerbody Lifestyle cover boek afvallen dieet gezondheid minset

Met haar bestseller Killerbody Dieet heeft Fajah Lourens al meer dan driehonderdduizend mensen geholpen met het bereiken van hun Killerbody. Het boek ‘’Killerbody Lifestyle’’ bevat ruim 70% aan nieuwe informatie. In dit boek draait het om je mindset, voeding en sport! Het sleutelwoord: balans.

In de 12 weken van het dieet ga je aan de slag met je mindset. Je leert van jezelf te houden, naar je behoeftes te luisteren en om negatieve patronen te doorbreken. Zo val je af, behoud je het gewenste resultaat en het allerbelangrijkst: voel je je gelukkig.

Het boek zit vol oefeningen, voedingsschema’s en is er meer aandacht voor de mentale kant van het afvallen. Met veel nieuwe informatie over mindset, zelfliefde en vega(n) eten. Het boek biedt jou de juiste handvaten! Bestel Killerbody Lifestyle hier.

Meer van de luisterboeken? Killerbody Lifestyle is ook beschikbaar als luisterboek via Storytel! Klik hier om gratis een fragment te beluisteren.

© 2021 Faya Lourens & Kosmos Uitgevers, Utrecht/Antwerpen, onderdeel van VBK | media

In Forty & Fit lees je hoe Fajah nog één keer alles uit de kast haalt om de fitste versie van zichzelf te worden voor haar 40e verjaardag.

In dit E-book is het dagboek van Fajah waarin staat wat ze doet, hoe ze het doet, hoe ze zich voelt, wat ze eet (en cheat) om op haar 40e verjaardag de fitste versie van zichzelf te zijn. Het boek heeft persoonlijke verhalen, voor -en na foto’s, trainingschema’s, eetschema’s, cheat gerechten, gesprekken met Fajah haar personal trainer en meal prepper. Samengevat bevat het alles wat Fajah doet om op haar 40e verjaardag lichamelijk en mentaal fit te zijn!

De opbrengst van Forty & Fit gaat naar Fajah’s neefje Ben. Hij heeft tijdens het schrijven zijn moeder verloren.

Forty & Fit betreft een digitaal artikel. Bestel het (dag)boek hier.

Killer Planner open planner zonder data doelen behalen mindset Fajah Lourens

Start vandaag nog met het plannen van je dromen! De unieke Killer Planner helpt je hierbij. Deze planner heeft een week- en maandoverzicht zonder vaste data. Zo kan jij beginnen met het plannen van jouw dromen, zodra jij dat wilt. Ook bevat de planner maandelijkse opdrachten om meer bewustwording te creëren. Er is ruimte voor persoonlijke notities, moodboards en evaluaties. De Killer Planner voorziet jou regelmatig van inspirerende quotes. Zo blijf jij gemotiveerd en kom je tot nieuwe inzichten.

De Killer Planner is een handleiding en bied ondersteuning voor het behalen van jouw doelen. Bestel de Killer Planner hier.

De Cellulite Guide van Fajah Lourens is een 8-weken dieet voor het verminderen van cellulite. Een no-nonsense handboek voor vrijwel een cellulite-vrij bestaan! Het boek vertelt je meer over de feiten en fabels van cellulite. De Cellulite Guide is inclusief voedingsschema’s, trainingsschema’s, zuivelvrije recepten en handige boodschappenlijstjes. Bestel de Cellulite Guide hier.

© 2019 Fajah ‘Faya’ Lourens & MKBM Publishing, Purmerland, onderdeel van
Mykillerbodymotivation B.V.

In Sex Safe slaan bestsellerauteur Faya Lourens en beroemd kunstenaar Selwyn Senatori de handen in één. Sex Safe is een informatief en modern boek over voorlichting voor kinderen vanaf 11 jaar.

Het boek is in geschreven voor de jeugd van tegenwoordig waarin rappers rolmodellen zijn. Met kunstillustraties van Selwyn Senatori en anekdotes van rappers en artiesten is dit hét boek met voorlichting van deze tijd. Klik hier om Sex Safe te bestellen.

© 2019 Fajah ‘Faya’ Lourens & MKBM Publishig, Purmerland, Onderdeel van Mykillerbodymotivation B.V.

Kom na je zwangerschap weer in shape met de tips, trainings- en voedingsschema’s, lekkere recepten voor jou én het hele gezin. Ook bevat Killerbody 3 gezonde opvoedtips voor kinderen. Zo krijg jij jouw oude figuur weer terug! Je bestelt Killerbody 3 Back in Shape hier.

© 2018 Fajah Lourens & Kosmos Uitgevers, Utrecht/Antwerpen

Het boek Killerbody 2 is een perfecte aanvullen op het Killerbody Dieet van Fajah Lourens. Killerbody 2 bevat 100 slanke en snelle recepten, die geheel killerbody-proof zijn. Door de handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes maak je een eigen voedingsplan. Ook biedt Killerbody 2 handvaten voor het berekenen van jouw persoonlijke caloriebehoefte. Klik hier om Killerbody 2 te bestellen.

© 2017 Fajah Lourens & Kosmos Uitgevers,
Utrecht/Antwerpen

In het rijk geïllustreerde Killerbody Dieet helpt Fajah Lourens en haar bijbehorende team van voedingsdeskundige, fitnessexperts en artsen om jou te helpen aan een killerbody. Met het KillerBody Dieet is een gezond, strak lichaam binnen handbereik! Het Killerbody Dieet is een 12-weken dieetplan inclusief voedingsschema’s, trainingsschema’s, recepten en handige boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen.

De laatste druk van het Killerbody Dieet is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. Het boek Killerbody Lifestyle is de remake.

© 2016 Faya Lourens & Kosmos Uitgevers, Utrecht/Antwerpen, onderdeel van VBK | Media