fbpx

Killerbody boeken

/Killerbody boeken
Killerbody boeken

Killerbody Dieet

In het rijk geïllustreerde Killerbody Dieet, helpen Faya Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik!

Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema’s, trainingsschema’s inclusief stap-voor-stapfoto’s en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben!

Faya is met haar website en Instagramaccount @Mykillerbodymotivation in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de fitgirls.

Killerbody 2: Receptenboek

Killerbody 2 is de perfecte aanvulling op het succesvolle Killerbody Dieet van Faya Lourens. Het boek bevat 100 slanke en snelle recepten die snel op tafel staan en volledig Killerbody-proof zijn. Klaar om van jouw killerbody een lifestyle te maken? Met behulp van handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan. Inclusief duidelijke instructies over het berekenen van jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Killerbody 3: Back in Shape

Dé fit queen van Nederland, Faya Lourens, helpt je met deze raadgever om na je zwangerschap weer helemaal in shape te komen. Met tips voor de tijd tijdens en ná de zwangerschap geeft Faya antwoord op de online meest gestelde vraag hoe je snel weer je oude figuur terugkrijgt. Een raadgever met trainings- en voedingsschema’s, lekkere recepten voor het hele gezin en gezonde opvoedtips voor kinderen.

De Cellulite Guide

Fitgirl Faya Lourens is terug! Na het succesvolle e-book verschijnt in januari 2019 de fysieke editie van ‘De Cellulite Guide’ met 60 extra pagina’s.

De Cellulite Guide van Faya Lourens is een 8-wekendieet en dé ‘no-nonsense’ guide die jou in helpt met het verminderen van cellulite en, in sommige gevallen, naar een cellulite-vrij bestaan!

Alle bestaande behandelingen tegen cellulite worden in deze guide onder de loep genomen en alle feiten en fabels worden op een rijtje gezet. Verlies 1 kilo per week met de voedingsschema’s inclusief lekkere, zuivelvrije recepten en handige boodschappenlijstjes. Ook bevat de guide een 8-weken trainingsprogramma voor thuis en in de gym.

Killerbody Agenda 2018

Laat Faya Lourens je helpen om jouw doelen te bereiken met de Killerbody Agenda 2018! Een handige, strakke en mooi uitgevoerde jaar agenda van MKBM vol motiverende quotes en tips, ruimte om jouw persoonlijke doelen en afspraken op te schrijven én bij te houden en natuurlijk work-outs en recepten. Stop wishing, start doing!

Deel dit met je vrienden!

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.