#1 Zo kom je af van die klapperende kipfilets armen

//#1 Zo kom je af van die klapperende kipfilets armen
#1 Zo kom je af van die klapperende kipfilets armen

Project Description

Ook last van kipfilets armen? Ongetwijfeld dat er iemand in jouw omgeving klaagt over haar kipfilets armen. Met andere woorden: armen met loshangend vel. Bij het bewegen van je arm, begint het vel te klepperen en te bungelen. Overtollig vet dat zich verzamelt op je bovenarm en nergens goed voor is. Geldt overigens voor elk te veel vetje. Zo kom je af van deze loshangende hammetjes onder je arm!

Voor de duidelijkheid, de kipfilets kun je verwelkomen met een hoog vetpercentage, wanneer je jongere jaren zijn geteld en bij weinig beweging. Misschien wel de meest zwaarwegende factor: je genen. Sorry, daar kun je weinig aan veranderen. Veel vrouwen hebben last van kipfilets en dat is normaal. Vrouwen hebben door het hormoon oestrogeen meer vet op de armen dan mannen.

Oefening 1: Triceps Dip
Deze oefening gaat gegarandeerd jouw arm strakker maken.
– Ga op het uiteinde van een stoel of bank zitten
– Zorg dat je billen loskomen van de zitting door je voeten meer naar voren te plaatsen
– je strekt je armen en buig vervolgens je ellenbogen in een hoek van 90 graden.
– Je billen gaan rakelings langs de zitting naar beneden. Blijf je ellenbogen naar achteren duwen. Zorg daarna dat je arm weer helemaal recht komt te staan. Dit herhaal je.

Kijk naar het gratis trainschema én voedingsschema van deze week. Daar staan goede oefeningen en maaltijden in die je helpen bij het bestrijden van de welbekende kipfilets. Morgen komt deel 2 online, om binnen no-time verlost te worden.

Sweat now, shine later!  -X- Anne

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: