1250 calorieën

/1250 calorieën
1250 calorieën

Project Description

1250 Calorieën

Wat een ophef wordt er gemaakt over die 1250 calorieën zeg! Wat een uitspraak wel niet allemaal kan veroorzaken. En dat omdat mensen eigenlijk gewoon niet willen lezen of horen wat ik nou eigenlijk bedoel. Het is mij opgevallen dat mensen vaak willen zien of horen, wat zij willen zien of horen en eigenlijk niet open staan voor de mening van een ander. Ze willen alleen dingen horen die hun eigen mening versterkt en hun kijk op bepaalde dingen bevestigd.

ANOREXIA
Zo werd het bericht op Twitter over dat ik anorexia zou aanjagen massaal gedeeld, maar toen een hoogleraar op het gebied van eetstoornissen zijn visie erop gaf en het Twitter bericht ontkrachtten deelde opeens niemand meer het bericht van de hoogleraar. Het lijkt soms wel of mensen liever iemand neer willen halen dan die persoon willen helpen om succesvol te worden. Maar de kracht van mijn succes is juist dat ik andere mensen altijd wil helpen, ik laat mij niet meeslepen door roddels over anderen. Ik luister niet eens naar roddels over anderen. Ik geloof heel erg in positiviteit en ook in het feit dat je alles in het leven kunt bereiken wat je graag wilt en waar je al je aandacht en energie op richt. Alles waar jij je aandacht aan schenkt groeit, dus als je constant bezig bent met wat je niet wilt, of niet leuk vindt zul je dat juist aantrekken.

TV OPTREDEN
Het is jammer dat er tijdens tv opnamens of live tv vaak geen tijd is om je verhaal te onderbouwen of om uit te praten, ook worden al snel woorden die je gezegd hebt verdraaid. Maar ik heb de hele situatie geaccepteerd en denk liever, er komt een moment dat ze Killerbody 2 voor hun neus hebben. Dan slaan ze het boek open en ontdekken dat het geen dieetboek is en dat er geen 1250 calorieën in worden voorgeschoteld, maar dat het een boek is waar 100 slanke en snelle recepten in staan en dat het commenteer en de kritiek die ze gegeven hebben nergens op gebaseerd is omdat ze het boek nooit eerder hebben opengeslagen. Van een aantal heb ik al excuses binnen gekregen via mijn social media kanalen. Deze mensen gaven eerlijk toe dat zij iets te voorbarig waren en mijn boek nooit hadden in gekeken. Dat kan ik alleen maar waarderen. Ik zal zelf ook altijd sorry zeggen als ik fout zit en ik kan ergens ook wel begrijpen dat ik niet alle vrouwen over één kam moest scheren met de 1350/1500 calorieën uitspraak.

SNELLE VERBRANDING
Er zijn natuurlijk ook vrouwen met een snelle verbranding, dat omschrijf ik ook uitgebreid in mijn beide boeken. Vrouwen die dat hebben daar ben ik dus jaloers op, mijn zusje Shanti is een van die vrouwen. Wij delen dezelfde moeder alleen hebben beide een andere vader. Zij heeft de bouw van haar vader, ze heeft slanke strakke benen zonder ook maar één putje. Ook heeft zij zichtbare spieren in haar bovenbenen terwijl zij nog nooit een sportschool van binnen heeft gezien. Shanti heeft een paar maanden bij mij in huis gewoond en ik echt met verbazing gekeken hoe zo een slanke vrouw borden vol met pasta weg kon werken en dan heb ik het nog niet eens over alle chocolade repen en glazen wijn. Als zij aankomt is dat alleen op haar buik, ik kan wel zeggen dat mijn zusje echt een lichaamsbouw van een ectomorf (lichaamstype) heeft. Ik denk dat zij zeker 2500 calorieën per dag weg werkt en dan ook nog maat 24 blijft houden. Tja verschil moet er wezen denk ik dan maar.

Ik lijk meer op mijn moeder, al is mijn moeder wel 10 cm langer. Ik ben wat klein uitgevallen door mijn kleine Antilliaanse vader die ooit korter dan mijn moeder was. Maar op zijn 40e haalde hij mijn moeder toch nog in! Ja ja dat is echt waar. Mijn vader had namelijk O-benen en om daar vanaf te komen is hij dagelijks thuis ondersteboven in een rek gaan hangen. In dit rekt klikte hij dan zijn benen vast en als ik de verhalen van mijn moeder moet geloven is hij daardoor uiteindelijk echt langer geworden.

Anyway, de billen en stevige benen heb ik van mijn moeder geërfd. Het enige wat ik eigenlijk met sporten heb bereikt is dat mijn billen iets groter, maar vooral ronder zijn geworden. Met mijn voeding heb ik bereikt dat mijn lichaam wat droger is geworden. Uiteindelijk is het de voeding die bepalend is geweest en echt het verschil heeft gemaakt. Daarom wilde ik een tweede boek schrijven gericht op voeding zodat jullie na het Killerbody Dieet verder kunnen gaan. Ik kan zeggen dat het goed gelukt is! Het Killerbody Receptenboek is een boek met 100 slanke en snelle recepten waarin ik jullie uitleg hoe je jouw calorie behoefte bereken en hoe je deze behoefte omzet in de juiste aantallen macro’s. Vervolgens kun je je eigen voedingsplan maken en ervoor zorgen dat je op gewicht blijft of de laatste kilo’s verliest. Ook heb ik aan de vegetariërs gedacht!

Check het inkijk exemplaar van Killerbody Receptenboek hier.