fbpx

In gesprek met Everon Jackson Hooi

//In gesprek met Everon Jackson Hooi
In gesprek met Everon Jackson Hooi

Project Description

Averon Jackson Hooi

Toen ik jaren geleden de serie GTST verliet was Everon net nieuw. Ik herinner me die week dat hij begon nog goed. Het was mijn laatste week. Eef was erg vrolijk en heeft een geweldige lach die me toen meteen op viel. In die week dat we elkaar tegen kwamen in de lange gangen van de studio en samen aten in de green room voelde het als of we elkaar al jaren kende. De jaren die volgende kwamen we elkaar geregeld tegen op feestjes en premières en voelt het altijd gezellig.

Toen ik vorig jaar het blad FIT voor mijn neus kreeg met een stralende fitte Eef op de cover was ik erg onder de indruk. Ik weet namelijk hoe veel tijd een rol in GTST van je vergt. Je hebt elke week andere tijden en kan eigenlijk nooit iets plannen vanwege je onregelmatige schema’s. Nu een jaar na de shoot kom ik Eef tegen op de release van de nieuwste Samsung Smart phone. Ik ben benieuwd of hij zijn killerbody heeft weten vast te houden.

Schermafbeelding 2015-11-09 om 16.47.20

Eef: ik heb anderhalf jaar getraind om er zo uit te zien als ik deed of de cover van Fit. Het werd wel een beetje een obsessie. Als ik een dag niet was geweest voelde ik me schuldig. Ik trainde elke dag in de sportschool. Inmiddels ben ik minder streng voor mezelf. Ik heb een verschrikkelijk onregelmatig en druk schema bij GTST en daarnaast heb onlangs mijn onderbroekenlijn Bolas gelanceerd. In de weekenden sta ik vaak op beurzen om mijn lijn te presenteren. Het gaat erg goed. Ik wilde er goed uit zien en ben heel blij met het behaalde resultaat. Inmiddels is het niet meer zo heel strak. Ik heb het na de lancering van Bolas nog drukker gekregen en ik merk dat de onregelmatige tijden bij GTST het vaak onmogelijk maken om regelmatig te sporten.

Ik sport nog wel minimaal drie keer per week. Alleen heb ik krachttraining ingewisseld voor Crossfit. Dit vind ik een fijne uitlaat klep en je conditie gaat er erg van vooruit. Ik voel me fit en let goed op mijn voeding. Ik ben niet meer zo strikt als eerst. Ik ben van mening dat je een dieet maar maximaal 3 maanden moet doen. Lekker voor de zomer zodat je fit op het strand loopt. In de winter ziet toch niemand je. In die anderhalf jaar dat ik bezig was, sloeg ik er best wel een beetje in door. Ik telde alle calorieën die ik at.

Ik ben blij dat ik dat nu heb los gelaten. Als ik ’s morgens opsta heb ik nog wel buikspieren, maar helaas zijn ze rond een uur of elf meestal verdwenen. Tuurlijk let ik nog wel op maar niet meer zo extreem. Ik moet wel toegeven dat ik iets minder spierdefinitie heb nu ik geen fitness meer doe, maar ik voel me gezond en gelukkig. Ik eet en drink met mate. Geheel ontzegging van bepaalde producten werkt alleen maar averechtst.

Schermafbeelding 2015-11-09 om 16.46.51

Wil je ook een fit en gezond lichaam maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Word dan nu lid van een van onze online programma’s.  klik hier om lid te worden.

Details

Categories: