fbpx

5 x de leukste kerstcadeaus!

//5 x de leukste kerstcadeaus!
5 x de leukste kerstcadeaus!

Project Description

Bij kerst denk je aan cadeaus. Cadeaus ontvangen is superleuk maar het ultieme cadeau geven aan iemand, is eigenlijk nog veel leuker! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan: honderd folders en reclames over kerstcadeaus, wat is net dat ene perfecte kerstcadeau? Met de volgende tips heb jij gegarandeerd een passend kerstcadeau.    

Kerstcadeau 1 Sexy gift
“All I want for Christmas is youuuu”. Yes! Verwen je lover met een prachtig lingeriesetje.
Een sexy setje geven pakt voor beide leuk uit: je hubby voelt zich gezien en op en top vrouwelijk. En jij kunt er op jouw beurt weer volop van genieten. Double win! Bekijk hier de sexy en elegante setjes.

Kerstcadeau 2 Healthy gift
Als jouw geliefde als een health guru door het leven gaat, is dit het ultieme cadeau: het 100% natuurlijke product Twin Slim, BCAA; een heerlijke limonade, en de foamroller. Een pakket waarbij je in shape komt op een fijne, relaxte manier. De Twin Slim stimuleert de vetverbranding op geheel natuurlijke wijze, ook krijg je er energie van. De foamroller is uitermate geschikt om je spieren te masseren.

Kerstcadeau 3 Fit gift
Niets is leuker om je naaste/lover te steunen in zijn of haar doelen en dat kan door een cadeau te geven waarbij de ander nog meer motiveert. Geef een Whey Complete en Casein Pure cadeau. De smaak chocolade sluit natuurlijk zeer goed aan op de koude kerstperiode.

Kerstcadeau 4 Killerbody gift
Hoe leuk is dit: we hebben weerstandsbandjes in kerstkleuren! Deze bandjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld een booty work-out. Combineer dit cadeau met de Vegan Proteïn, een heerlijke shake voor zowel veganisten als geen veganisten. Een compleet pakketje waar je de ander mega blij mee maakt.

Kerstcadeau 5 Alles-in-1
Sexy, fit en vooral vermaak. Me-time is een vereiste in ons drukke bestaan. Met dit pakket verwen je je liefde optimaal en komt dat stukje me-time aan bod. Bestel het boek Killerbody 2, de fitnessbal en een ‘stout’ product zoals deze uber sexy handboeien. Good to know: tijdens de feestdagen ontvang je 10% korting op de Stout collectie.

 

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: