5 manieren om een Killerbody te krijgen

//5 manieren om een Killerbody te krijgen
5 manieren om een Killerbody te krijgen

Project Description

Een Killerbody willen we allemaal en laat me je wat vertellen, het kan! Het is gemakkelijker dan je denkt. Tenminste als je wilt. Want een staaltje discipline en doorzettingsvermogen zijn hierbij onmisbaar.

#1 manier: maak doelstellingen
Anders komt er eenvoudigweg niets van terecht. We kennen het allemaal wel, je roept van alles maar zolang het daarbij blijft is het lastiger te verwezenlijken dan dat je concrete doelen stelt én opschrijft! Bij je gemaakte doelstelling(en) hoort een voedings- en trainschema. Raak je alleen bij deze woorden al duizelig? Neem een kijkje op onze website of koop het Killerbody Dieet boek. Wees overigens niet bang om hulp hierin te vragen want hé, vaak vinden mensen het leuk om je te helpen!

#2 manier: motivatie
Het is bijna niet uit te drukken hoe belangrijk motivatie is, natuurlijk in het krijgen van een killerbody maar eigenlijk geldt dit voor alles wat je wilt bereiken. Zorg dan ook dat je gemotiveerd bent en blijft. Hier zijn truckjes voor. Een van die truckjes: maak elke vier weken een foto van je lichaam nadat je bent gestart met je train- en voedingsschema. Dat geboekte resultaat zorgt voor eindeloze motivatie.

#3 manier: sporten
Enorm verrassend zal deze niet zijn. Doe minimaal drie keer per week aan krachttraining en combineer dit het liefst met supplementen. Supplementen zijn niet meer dan een aanvulling op je maaltijden. Alleen soms is het behoorlijk lastig om met je voeding voldoende eiwitten binnen te krijgen. Ter info: eiwitten versnellen het proces om je doel in de gym te behalen. Een tip, ga niet te hard van stapel met sporten! Behalve dat het averechts op je motivatie kan werken, is het ook niet goed om je lichaam volledig uit te putten.

#4 manier: voeding
Behalve dat ik net al even het belang van eiwitten benadrukte, is gezonde voeding een must! Koolhydraten moet je zien als een brandstof dat je nodig hebt om goed te functioneren. Echter vermijdt een overload aan koolhydraten. Puur omdat je dan meer binnenkrijgt dan dat je aan energie verbruikt. Maak van groente je beste vriend. En voordat ik het vergeet: eet liever kleine porties en vaker op een dag dan andersom.

#5 GA DOOR
Misschien voor de hand liggend; continueer. Je bent met de voorgaande vier manieren goed op weg. Belangrijk is dat je niet stopt maar doorgaat! Hoe klein verschil je ook ziet, hoe minimaal het resultaat ook is, stop niet. Wat de één in een paar weken ziet, zie jij misschien na een paar maanden, so what? Het gaat erom dat jij je Killerbody krijgt en zoals eerder werd gezegd: je moet bikkelen, discipline hebben en doorgaan. Dan krijg je wat je wil, mark my words.

Ik ben Anne Gozoglu en doe de marketing & content van MKBM. Ik ben een sport/health freak en schrijf dagelijks een blog over lifestyle, fitness en food. The body achieves what the mind believes!

Details

Categories: